Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android után Windows 8?...

Android után Windows 8? Tapasztalat? Többi lent

Figyelt kérdés

Telefont szeretnék venni.Az előző 5 telom androidos volt de szívesen kipróbálnám a windows 8-at is(pl lumia 520)android után könnyű átszokni win-re?tapasztalatok?

Egyébként az android(xperia e) és a win 8(lumia 520) között vacilálok

2013. aug. 20. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is androidos készülékemről(SAmsung Galaxy Mini 2)tértem át a Windows 8-as készülékhez,(Nokia Lumia 520 :DD)és kevesebb az alkalmazásoknál és a játékoknál a választási lehetőség, mint az androidnál, de ettől eltekintve gyorsabb, látványos, kiszámíthatóbb stb.. Szóval nem bántam meg a váltást, nyugodtan ajánlom neked is, igaz, hogy pár hétig beletelik, hogy megszokd, de megéri :)
2013. aug. 20. 18:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként vakun és az előlapi kamera nélkül is elégedett vagyok a készülékkel, megéri az árát.
2013. aug. 20. 18:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2013. aug. 20. 19:13
 4/9 anonim ***** válasza:
16%
Én nekem csak Androidos telóm volt, meg szerencsére van is. Haveromnak WP-s van, de mondom hogy én ezért 20Ft-ot nem adnék. Szerintem androidhoz képest kaki.
2013. aug. 20. 20:22
 5/9 anonim ***** válasza:
44%
Ebben a kategóriában sokkal többet ér egy WP8-as telefon, mint egy androidos. Viszont tény, hogy felsőkategóriában jobban megéri az Android a pénzét... bár a WP8-as csúcstelóknak sincs okuk szégyenkezésre!
2013. szept. 22. 21:23
 6/9 anonim ***** válasza:

mondjuk...ez a mindenért fizetni kell hisztériát se értem.

Ha vesz az ember egy 50 ezres telefont akár android OS-el, akár WP OS-el, akkor olyan nagyon sokba kerül 235 Ft-ot kiadni mondjuk egy Angry Birds-ért..

Nem vagyok pénzzel elárasztva, de én támogatom a fejlesztőket ezzel, hogy megveszek dolgokat a telefonomra. Nem beszélve arról, hogy ezeket csak 1x kell megvenni.

Én 1,5 éve vagyok a WP vonalon. Gyorsabb, mint az Android, ez tény, ahogy az is, hogy gyorsabb, és stabilabb is. A kevés alkalmazás hisztéria se egy olyan nagy dolog. Nincs 10 fingós app, hanem mondjuk csak 2. Játékok folyamatosan jönnek rá, támogatása a Lumia 520-nak 2016-ig lesz, az fix.

Nekem Android nagyon furcsa. Tetszik, és nem szarozom le, de a L520 kategóriájában nem igen van használható gép, ami mondjuk nem indul újra random.

2013. szept. 22. 23:05
 7/9 anonim válasza:
Nincs élő háttér és nem személyre szabható. Nincs annyi hasznos program a storeban (traffipax jelző, instagram fizetős, hibás Facebook alkalmazás... Stb.) Most hogy megvették a Nokiát. Az is jelzés értékű. Ha annyira jó lenne Windows Phone nem adták el volna a céget. Én semmi jót nem tudok mondani a Windows Phoneról. Az hogy az embereknek nincs türelme a bizonyos gyenge hardverű android iránt az megint más kérdés.
2013. szept. 23. 07:28
 8/9 anonim ***** válasza:

szerintem egy 30-40 ezres Androidos telefonon működjön már a telefon/sms/email funkció. Ne kelljen már frissítgetni folyton, vagy gyári állapotra visszaállítani.

Itt most egy Galaxy Mini 2-ről beszélek.

Ne kelljen már 130-140 ezreket kiadni egy telefonért, hogy működjön.

Erre jó a WP. Ott a Lumia 520 és simán viszi az olyan dolgokat, amelyeket a nagyok is.

2013. szept. 23. 16:01
 9/9 anonim ***** válasza:
#7, neked fogalmad sincs, mi fán terem a WP8 és a Nokia Lumia széria... minden állításodat tényekkel tudnám megdönteni.
2013. szept. 23. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!