Tablet pc akku?
Figyelt kérdés
Beszereztem sikeresen énis egy tablet pc-t ez az első ilyen gépem . Feltöltöttem kcisit szórakoztam eltettem éjjelre reggelre a semmi tevéstől is kb 30-40 % ot vesztett a töltöttségéből majd ezután szinte fél percenként leugrott 1% belőle míg egyszer kicsit "megállt" és onnan reálisnak tűnő módon csökkent. A kérdés hogy a 2-3 szori lemerítés és feltöltés után beállhat ez a dolog hogy ne ilyen iramban merüljön ? tovább bírja majd? (2800 mAH teljesítményű az akksi)2013. aug. 20. 16:42
1/4 anonim válasza:
Nem fog változni csak lefelé az akku teljesitménye. Eleve gyenge is van benne ahogy látom.
2/4 A kérdező kommentje:
hát nem lettem boldog :/ :D de köszönöm :)
2013. aug. 20. 16:58
3/4 anonim válasza:
általában a leírásában benne van, hogy mielőtt akármit is csinálnál vele töltsed pár órán keresztül.És amikor lemerül csak addig töltsed amíg fel nem töltődik, se tovább se kevesebb ideig. Betartottad, vagy nem írták?
4/4 A kérdező kommentje:
Nem annyit irtak hogy 2-3 szori töltés után éri csak el a max kapacitást és hogy érdemes 4 órán át tölteni . De hát 2 ra alatt feltöltött de gondoltam hagyom 4 órát 2-3 feltöltés lemerítésig
2013. aug. 26. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!