Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek az Android egy jó...

Szerintetek az Android egy jó oprerációs rendszer telefonokra?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy egy kicsit hülye kérdés,mivel már a csapból is az Android folyik,ezért biztos vagyok benne,hogy nem lehet rossz,de azért gyakran csinál hülyeségeket.Nem annyira stabil,szaggat,véleményem szerint meg túl nyílt rendszer is,ellentétben mondjuk a WP-vel.

Ti mit gondoltok erről az egészről?Ha most vennétek okostelefont,milyen oprendszer lenne rajta?

2013. aug. 20. 10:24
 1/8 anonim ***** válasza:
én is épp ezért választottam WP-t :D elég volt látni az osztálytársaim androidos telefonját és megutáltam. Nem tetszik benne, hogy minden úgy szét van dobálva, hajtogatni kell az oldalak kozt, még a foképernyon is van vagy három oldal :D lumia-t választottam, de nem bántam meg, itt csempékbe van rendezve minden, rend van a telefonomba :D meg még neminternetes telefon volt, nem android meg WP, az akkori samsungok is olyanok voltak, leszólták az én nokiámat, hogy csak ilyen kevés a program? pedig nem volt kevés, csak mappákba volt rendezve. Nálunk a Nokia a legbeváltabb, az újabb Nokiák már csak WP-sek, nagyon elégedett vagyok vele
2013. aug. 20. 10:33
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Ember tipóstól függő,hogy kinek mi tetszik. Általában a fiatalabb,rugalmasabbaknak jobban bejön az android mert lényegében mindenféle tekintetben magára tudja szabni. A wp inkább az idősebb,lustább tipusúaknak ,mert nem nagyon van mit állitgatni rajta. Az ios dettó és talán itt még kevesebb a testreszabhatóság.
2013. aug. 20. 10:46
 3/8 anonim ***** válasza:
én ezzel nem értek egyet, kedves 2-es... igen is van mit állítgatni rajta..
2013. aug. 20. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja persze van. De egy nyilt oprendszerhez képest elég kevés.
2013. aug. 20. 11:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Én pont WP-ről váltottam Androidra.Igaz én pl.csak felsőkategóriában gondolkodok.Mivel úgy gondolom csak az éri meg igazán.Konkrétam egy SGS3-am van.Én nem bántam meg a váltást de azért a mostani a mit használok(4.3)túl sok,mármint ami a beállitások hadát tekintve.De szerintem az Android mindnél jobb rendszer!
2013. aug. 20. 11:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Számomra a legjobb operációs rendszer.Eddig is csak Androidos telóm volt ezután is csak az lesz.
2013. aug. 20. 12:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Android a jövő...
2013. aug. 21. 06:15
 8/8 anonim válasza:
Szerintem a Symbian Belle visz mindent
2013. aug. 21. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!