Mért fehér a képernyő? Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Az a problémám hogy a telefonom pár hete néha néha(egyre többször) csak fehér képernyőt mutat...Felcsúsztathatós a telefonom és mikor felcsúsztatom akkor legtöbbször megint fehér a képernyő...ha lecsukom néha-néha még akkor is...:S Most mit csináljak vele? Egyik haverom azt mondja megtudná csinálni...csak nem tudom hogy rábízhatom e...Végülis ennél nagyobb baja már nem nagyon lehet nem?:S Vagy vigyem el szervizbe? De arról azt hallottam hogy nagyon sokba kerül olyan mintha vennék egy másik telefont...Nah most mit tegyek?2009. okt. 29. 10:45
1/2 anonim válasza:
Kijelzőhiba, a kihajtható/csúsztatható telefonok tipikus hibája. Szerintem inkább szervizre bízd.
2/2 rorando válasza:
Az én telefonomnak is ez a problémája. Sony Ericsson F305-öm van és már a hócipőm is tele van ezzel a problémájával de úgyis kövi hónapban akarok új telefont venni szóval már mindegy ennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!