Google Playről miért csak akkor tölti le az appokat a telóra PC-n keresztül, mikor bekepcsolom a wifit rajta?
Ha nincs a telefon interneten összekötve a Play Áruházzal, akkor honnan tudja a telefon, hogy neki le kell egyáltalán töltenie valamit? Illetve hogyan töltse le, ha nincs internet-kapcsolata?
Az USB-s összekötés nem tesz internetet a telefonra.
Csak kétféle módszer van:
- vagy bekapcsolod a wifit és letöltöd azon keresztül, bár ez a legkönnyebb ha már van otthon is
- vagy letöltöd gépre az apk-t (esetleg a data-t is) és azt teszed rá USB-n keresztül
Van persze olyan is, hogy programmal USB-n keresztül a gép internetét használja a telefon csak a Google Play nem működik azon pont. Egyébként most ha van otthon wifi akkor mi a gond?
Az h gépen 50 megás a netem, wifin meg épp h van jel, mivel szomszédé:'D
De én úgy emlékszem h mikor előzsör raktam rá appokat akk így csináltam. csak összedugtam , rámentem a telepítésre, érzékelte a telom, ki is írta a típust meg minden, és arra töltötte le egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!