Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Google Playről miért csak...

Google Playről miért csak akkor tölti le az appokat a telóra PC-n keresztül, mikor bekepcsolom a wifit rajta?

Figyelt kérdés
Összekötöm a géppel, google playről keresek appokat, telepítés gomb, teló kiválasztása és elméletileg el kéne indulnia a letöltésnek, de nem.. Csak akkor, amikor bekapcsolom a wifit a telomon.. Miért van ez?

2013. aug. 19. 23:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert hiaba kotod ossze ugy egesz egyszeruen nem mukodik. Csak ha wifit benyomod. Mert telon tudod csak letolteni. Ott max gyorsabb ha ott keresel es a telefonod kivalasztasaval elinditod a tottest.
2013. aug. 20. 00:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírási hibákért..
2013. aug. 20. 00:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha nincs a telefon interneten összekötve a Play Áruházzal, akkor honnan tudja a telefon, hogy neki le kell egyáltalán töltenie valamit? Illetve hogyan töltse le, ha nincs internet-kapcsolata?

Az USB-s összekötés nem tesz internetet a telefonra.

2013. aug. 20. 00:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt tudom, de ha gépre letölti és onnan fel rakja telóra, azt miért nem tudja megoldani?:D
2013. aug. 20. 00:08
 5/7 Xperia.floyd ***** válasza:

Csak kétféle módszer van:

- vagy bekapcsolod a wifit és letöltöd azon keresztül, bár ez a legkönnyebb ha már van otthon is

- vagy letöltöd gépre az apk-t (esetleg a data-t is) és azt teszed rá USB-n keresztül

Van persze olyan is, hogy programmal USB-n keresztül a gép internetét használja a telefon csak a Google Play nem működik azon pont. Egyébként most ha van otthon wifi akkor mi a gond?

2013. aug. 20. 00:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Az h gépen 50 megás a netem, wifin meg épp h van jel, mivel szomszédé:'D

De én úgy emlékszem h mikor előzsör raktam rá appokat akk így csináltam. csak összedugtam , rámentem a telepítésre, érzékelte a telom, ki is írta a típust meg minden, és arra töltötte le egyből.

2013. aug. 20. 00:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Akk már megvan. újra jó lett, usb-n keresztül töltöm rá gépről wifi nélkül az appokat, csak futnia kell a Google Play Szolgáltatásnak.:)
2013. aug. 20. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!