Samsung Galaxy S Advance és a gameloft működik?
Figyelt kérdés
Sziiasztok. Adott egy Samsung Galaxy S advance telefon mint azt már a fentiekben is írtam. Minden játék tökéletesen fut rajta, (hozzátenném nagy kocka vagyok, tehát ilyenek is mint pl: max payne, dead trigger stb.. tehát fps) és az a lényeg, hogy minden fut rajta kivéve gameloft játékok. Ezt nem értem. szerintem 750 mb ram elég EGY futó gameloftos játékhoz, a 2magos proci is sztem elég, és 1200mz szerintem azzal is elfut. Szeretném rá letölteni az ilyeneket, hogy modern combat 4 meg stb, de nemtom mert bejön a ,,gameloft" felirat és kilép. pedig a hely is megvan rá (5 gb CSAK JÁTÉKRA(többi zenére)). Nem tudtok linket ajánlani, hogy honnan töltsem le a játékokat vagy valami? :( nagyon várom a válaszokat.(egyébk. már láttam, haverom galaxy s advancén is elfutnak)2013. aug. 19. 23:34
1/4 anonim válasza:
Nem tudok segíteni rajtad. De próbálj ne lenni kocka, el fogod baszni az életedet!
2/4 A kérdező kommentje:
Szia. Bocs, hogy szólok csak nem kérek kritikát, hogy kocka vagyok. Én azért írtam ezt a kérdést mert a válasz szeretném rá tudni. (És hogy kocka vagyok az egy kicsit túlzás. Én tudom magam kontrollálni, mikor gépezek mikor nem. Csak kicsit értek ezekhez a dolgokhoz). ;)
2013. aug. 20. 11:49
3/4 anonim válasza:
Hát te írzad hogy nagy kocka vagy... Ott van a kérdésben
4/4 A kérdező kommentje:
És én azt kérdeztem, hogy kocka vagyok e?
2013. aug. 20. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!