Mi a program neve?
Figyelt kérdés
Van egy program csak nem tudom a nevét régen a mobilomon volt amivel a háttérképet lehetett kitenni az androidos telómra. Mert ebbe a programba nem a kép közepét teszi be hanem ki tudom az EGÉSZ KÉPET TENNI. Csak nem tudom mi a neve. Ha esetleg tudjátok a nevét, vagy egy másik programot légyszíves írjátok le. Köszönöm :)2013. aug. 19. 21:15
1/5 anonim válasza:
A tiedben nem jelenik meg a szerkesztő keret? Ezt szét lehet húzni teljes képernyőre,ill.a képből bizonyos részt kijelölni.
2/5 anonim válasza:
2.2-es room-nál még vannak ilyen problémák.
Online katalógusból is tudsz választani de ha a galériában kiválasztod az adott képet és ott kéred a háttérnek való beállítást akkor lehetőséget fog adni arra hogy vele szerkeszd be és akkor meg tudod csinálni amit szeretnél.
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem nem lehet csak szélesíteni viszont a hosszát nem tudom :) Köszi
am 2.3.4-es :)
2013. aug. 21. 16:47
4/5 A kérdező kommentje:
Na letöltöttem de ez se jó mert nem lehet hosszába állítani.. vannak lent hogy fektetve vagy állítva de az állítva se elég jó mert ígyis van ami lemarad a képről :D de amúgy ez jobb köszi
2013. aug. 21. 17:11
5/5 anonim válasza:
Nekem 2.3.4-es Gingerbreadnál már engedi. Tesómnak van 2.2-es froyo és azon meg még nem lehet, neki ez a program segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!