Galaxy S2 tulajdonosok. Mit nem szerettek az SGS2-ben?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki tesztet linkelne be, üzenem, köszönöm, de elolvastam.2013. aug. 19. 15:05
1/5 anonim válasza:
1 problémám volt, baromi gyorsan merült. De veszel hozzá 1 plusz akksit a tárcádba, és máris megoldódott :)
2/5 anonim válasza:
nekem csak 1 gondom volt vele (ugyanis lecseréltem) roh*dtul könnyedén össze törik. ajánlanám inkább nokia lumia 920-at vagy 1020-at sokkal jobb teló nem fagy le nem törik darabokra ha le ejted nem merül baromi gyorsan és könnyű alkalmazni+ha fényképezni akarsz a nokia lumia 1020-ál a 41 mp kamera üt mindent :D
3/5 anonim válasza:
Igaz, nekem még csak 1,5 hónapja van meg, ezért talán elfogult vagyok, de én egyelőre nagyon imádom.
Megfelel az elvárásaimnak, ráadásul most nem akartam drágán venni telefont, így még jobb.
Egyedül talán az nem tetszik, hogy néha ha nagyon túl van terhelve, akkor miután kilépek egy alkalmazásból, összeugrik a menü (értelmesebben nem tudom elmondani, bocsi), de ez csak néha-néha fordul elő, és igazából ugyanúgy működik, viszont engem zavar, de megoldom egy újraindítással.
(egyébként nekem sgs2p (plus) van)
4/5 anonim válasza:
#2 Windows phone 8 ra kevesebb alkalmazás van mint androidra...
5/5 anonim válasza:
De a wp8 már most jobb mint az android csak új de hidd el 2-3 év és lesz arra is egy csomó alkalmazás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!