Nokia lumia 900 vs nokia lumia 620 Melyik a jobb?
Nehéz kérdés , Windowsban csak a Nokiát éri meg venni , egyrészt mivel a sok Nokia által nyújtott extra van , másrészt pedig a HTC most lépett ki a Windows buliból , vagyis semmit ne várj a htc től , maga a készülék jó lenne , de a Lumia 620 as jobban megéri , de ha annak nem tetszik a dizájnja akkor érdemes lenne talán elgondolkodnod egy használt 720 ason , de HTC t most véleményem szerint semmi kép ne vegyél , én először Lumia 620-ast akartam venni , de mind halogattam , és megjelent a 720 as , ami nagyon tetszett , de mivel nem kerűlt idejébe a boltokba , nem tudtam Budapesten megvenni , és máshol nekem nem érte volna meg , így pár hónap múlva kinéztem a 820 ast , vagy 10 helyet megcsengettem de mindenütt az volt hogy nuku tartozék , és német nyelvű vagy nincs raktáron , és a végén nekem 920 as lett xD .
Visszatérve a Htc és a Nokia között inkább a Nokia , élőben egyébként sokkal jobban néz ki mint képen , vagy esetleg az 520 ason is elgondolkodhatsz , a hátrányai az előlapi kamera , illetve a vaku , az előlapi kamerát ha nem használod , arra nem biztos hogy szűkséged van , a vakut pedig helyetesítheted lámpával xD .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!