Csak szerintem átverés ez az iphone5? (többi lenn )
Figyelt kérdés
ami gyanús 1 alul megkérdezték az eladót ,hogy személyes átvétel megoldható e válasz NEM utaljon majd ők küldik
2 .Számlaadás: Nincs de van 1 év apple garancia
de nem úgy van, hogy garancia számlával együtt érvényes ?
3. szerintem túl olcsó
válaszokat előre is köszönöm !!!
2013. aug. 18. 15:22
1/4 anonim válasza:
Az összes olyan hirdetést nagy ívben kell kerülni ahol nincs személyes átvétel.
2/4 anonim válasza:
ez rosszul hangzik...:// én ezt nem venném meg.én is néztem ilyen ajánlatokat,de mind büdös volt,úgyh megvettem drágábban de tisztán.
3/4 anonim válasza:
Nagy valószínűség szerint átverés. Előre SOHA ne utalj pénzt,főleg ha elzárkózik a személyes átvételtől...(sajna ismeretségi körömben volt egy fickó,aki kb 30 embert vert át ilyesmivel)
4/4 anonim válasza:
Kérdező, hogy világosabb legyen:
Teljesen friss vaterás, ezért semmit sem tudsz az adásvételi megbízhatóságáról. Az utcán az első szembejövőnek adnál 100ezret, hogy csak menj haza és majd küldi?
De még ha a valóságnak meg is felel az, amit a szállítási feltételekben felsorolt és tényleg igazi a teló, akkor is egy kis szarfarkú pitiáner seftes, aki a más cuccát futtatja át, de még ehhez sincs pénze. Vagyis elvből se vegyél egy ilyen trógertól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!