Miért tűnt el a navigáció ikonja?
Figyelt kérdés
A napokban vettem egy androidos telefont (huawei ascend y300) és az első wifi kapcsolatnál frissítette a térképet amivel nincs is baj, viszont a navigáció ikon ezzel egyidejűleg eltünt és sehogy nem tudom visszaállítani.
Valaki segítsen ha tud! előre is köszönöm!
2013. aug. 18. 13:30
1/4 dirtboy válasza:
nekem LG készülékem van de szerintem nálad is az lett mint nálam,a navigáció átköltözött a térképbe.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem! És akkor nem is lehet külön navigáció ikont kirakni?
2013. aug. 18. 15:08
3/4 dirtboy válasza:
a régit nem lehet de ha leszedsz egy másik navi programot akkor azt kirakhatod. nálam térképen 1nyomás és navira vált szóval nem biztos hogy érdemes másikra váltani. a térképet ugyanúgy kirakhatod widgetnek.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem! köszi a választ
2013. aug. 18. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!