Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A google mapsnek csak az...

A google mapsnek csak az elejen kell internetkapcsolat? Utana kikapcsolhatom?

Figyelt kérdés
a google mapsnek (iOS ra)muszaj mindig internet kapcsolat legyen,folyamatosan?vagy csak az elejen kell?utana kikapcsolhatom?megis mire kell neki az internet?

2013. aug. 18. 00:10
 1/8 anonim ***** válasza:
internetről tölti le a térképeket, ha kikapcsolod a netet, nem tudsz megnézni semmit a maps-ben
2013. aug. 18. 00:31
 2/8 anonim ***** válasza:
így van. inkább tölts le egy offline navigációs appot. van ingyenes is.
2013. aug. 18. 00:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Van offline módja is, bár lehet, hogy csak droidon. Nem tudom nem használtam még droiddal meg offline sem.

De csak azok a térkép elemek lesznek elérhetőek, amiket korábban lementettél. Ha olyan helyre vagy nagyításra tévedsz, ami nincs letöltve, akkor kelleni fog újra a net.

Jobban jársz valami eleve offline navival én is azt használok. Vagy vannak ingyenes offline egész jó navigációk is. Igaz, azok nem érnek fel egy profival.

2013. aug. 18. 00:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Az "iGo Primo" nevű GPS software-t tőltsed lefele. Az jó, offline térkép. Szerintem jobb az alap Google Maps-tól is.
2013. aug. 18. 09:58
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem a navigon jobb
2013. aug. 18. 10:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Google mapot is lehet cache-elni, es akkor ami térkép részleteket elmentettél azokat lehet használni offline is.
2013. aug. 18. 11:25
 7/8 anonim ***** válasza:
régebbi verziókon biztos lehetett, én mostanában kerestem az iOS-es verzióban, de sehol nem találom. droidos tableten ment, arra a verzióra biztos van.
2013. aug. 18. 13:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Így kell, de ez titok, ne áruljátok el senkinek :)

: zoomolj arra a térkép részletre amit menteni szeretnél (nagyon nagy nem lehet természetesen) majd a térkép keresőjébe írd be hogy "ok maps" (idézőjel nélkül) majd keresés. A térkép alul kiírja hogy térképrészletek betöltése vagy valami hasonló, majd elmenti. Tádááám :)

De tényleg ne áruljátok el senkinek :)

2013. aug. 18. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!