Hogy is van ez a mobilinternet?
Most lehet hogy hülye kérdést fogok feltenni :D
de nekem most lett először net a telómra rakva (500MB)és kaptam egy olyan sms-t hogy elfogyott az adatforgalmi keretem de még utána is tudok netezni és nem fogják a számlámra írni a túlhasználati díjat vagy mit :D ez most tényleg így van ? bocsi ha hülye kérdést raktam fel:)
Főleg régebben, és főleg az "USB modemes" mobilnetnél alkalmazták azt a módszert, hogy a túlforgalmazűsért díjat számítanak fel.
Feltöltőkártyás telók esetében ha elfogy az adatforgalmi keret, akkor vagy egyszerűen nem tudsz netezni, vagy belassítják. De ha megnézed, hogy milyen szolgáltatónál, milyen tarifán vagy, sokat megtudhatsz. :)
Hát fogalmam nincs hogy milyen lehet.
Egyszer kaptam egy ilyet hogy : Adatforgalmi keretéből kevesebb mint 20% maradt. A keret elfogyása után a sebességét lassítjuk de belföldön túlhasználati díjat nem számlázzuk.
A másik : Adatforgalmi kerete elfogyott ezért egyéb forgalomtípusának sebességét számlázási ciklus végéig lassítjuk.
Akkor most melyikre kell számítanom ?:)
Arra, hogy lassan fogsz netezni hó végéig.
#2: én 1 éve hosszabbítottam meg a mostani telefon előfizetési csomagom, és ez túlforgalmazási díjas.
"De ugye akkor nem kell majd fizetnem azért ha elfogy a keret ?"
"A keret elfogyása után a sebességét lassítjuk de belföldön túlhasználati díjat nem számlázzuk."
Ott a válasz. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!