Le lehet tiltani a telefonról a Wifit?
Figyelt kérdés
A szüleim új telefont vesznek, és nem akarják h folyamatosan netezek, és ezért internet mentesíteni szeretnék, ez lehetséges?2013. aug. 17. 14:11
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem lehetséges, de ez milyen hülyeség! Akkor vegyetek olyan telefont amin alapból nincs wifi.
2/5 anonim válasza:
A wifit nem lehet.Az vagy be van kapcsolva vagy nincs.A mobilnetet viszont ki lehet hogy ne zabálja fel a pénzed.
3/5 Xperia.floyd válasza:
A legnormálisabb az, hogy kapsz egy wifi-s telefont és a szülők vételnél szólnak, hogy az internetet tiltsák. Bár nem értem mi a baj azzal, hogy netezel... Jó az okés, hogy belekockulni és no társadalmi élettel aggódni lehet, de ha az anyagiak miatt izgulnak arra vannak netcsomagok, aminél nincs túllépés. Jó lehet az, ha néha van net nálad.
4/5 A kérdező kommentje:
A telefont már megrendeltük. Nem vagyok kocka, csak a szüleim nem szeretnék, hogy "elvonuljak" és a kommunikációt nullára csökkentsem. (Mindenki válaszát köszönöm)
2013. aug. 17. 18:56
5/5 anonim válasza:
A Telefonról nem lehet a WiFi-t letíltani, ha csak nem ki ROOT-olják és kitörlik azt a script fájlt ami a WiFi-t vezérli, csak lehet hogy instabil lesz a rendszer tőle. De ez nem olyan egyszerű. Ha otthon akarsz WiFi-zni akkor azt a gépen le tudják tiltani hogy a telefon IP-jéről ne lehessen csatlakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!