Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei Ascend y300! Tapasztala...

Huawei Ascend y300! Tapasztalatok, vélemények?

Figyelt kérdés
Akinek van tapasztalata erről a telefonról, azt kérem hogy írja le a telefon hátrányait és előnyeit is.Tetszik ez a telefon, ezen az oldalon (végig olvastam) egész jókat írnak le róla, ajánlottnak írják.Szerintetek megéri megvenni? Hosszú távra tervezem a telefont.Min. 2-3 évre.

2013. aug. 16. 23:05
1 2
 1/17 Basshunter5000 ***** válasza:
Megéri megvenni (kivéve a telenornál) mert ebben az árkategóriában nem találsz jobbat. A vele egyárban lévő telókhoz képest szebb a kijelzője, és erősebb gép. Tapasztalatot nem tudok adni, nekem nincs ilyenem. Esetleg olvasgass tóla mobilarena-n
2013. aug. 17. 08:58
 2/17 A kérdező kommentje:
köszönöm!:) esetleg valakinek személyes tapasztalat?
2013. aug. 17. 22:41
 3/17 pille100 válasza:

Szia !

Nekem ilyen telefonom van.

Àprilisban vettem t-mobil

Domino csomagban.

Kameràja nagyon jó szèp kèpeket csinàl .

4 giga belső memória van benne.

Ebből 2 giga felhasznàlható..

A programoknak aszem 700

Mb nyi hely van.

Bőviteni sd kàrtyàval tudod.

A t-nèl nem adtak hozzà :(

Tèrkèp gyors akadàsmentesen fut.

Nfs Most Wanted is simàn szèpen megy rajta.

Akku 2 napig bîrja .

De ez attol is függ mennyit nyomkodod. Xd

Hangos a hangszóró nem torzît...

A zenelejàtszó az nekem szemèly szerint nem tetszik,de millió fajtàt le lehet tölteni.

Ha elhiszed ,ha nem mèg soha nem fagyott le a teló ...!! ;) Igaz mèg nem règóta hasznàlom ,de ezalatt a pàr honap alatt semmilyen problèma nem volt vele :))

Remèlem tudtam picit segîteni a vàlaszommal. :))

A kameràja nagyon szèp kèpeket csinàl

2013. aug. 18. 01:48
 4/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm:) nem vagyok egy telefon szakértő, szóval még egy kérdés: Nfs Most Wanted ez mi ?mire jó?:)
2013. aug. 18. 10:41
 5/17 Basshunter5000 ***** válasza:
Az egy játék xD
2013. aug. 18. 11:53
 6/17 A kérdező kommentje:
:DDD kocka sem vagyok, remélem elnézitek nekem h nem tudtam mi ez:D azt hittem valami program a telókra.:D akkor gondolom valami hű de nagy játék lehet,ezért gondolom a subway surfers-t is biztosan szépen vinné, ugye??:):D
2013. aug. 18. 16:57
 7/17 pille100 válasza:
Igen a kissebb jàtèkok is szèpen mennek rajta.
2013. aug. 18. 23:10
 8/17 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm:)
2013. aug. 19. 13:30
 9/17 A kérdező kommentje:
Nagyon úgy néz ki, hogy nem ezt a telefont veszem majd meg! Akiket megkérdeztem mindenki lebeszél róla, mivel Huawei a tlefon, ezért ne vegyem meg..a másik telefon a samsung galaxy trend lenne amin még kicsit gondolkodtam, szerintetek az milyen telefon lehet?
2013. aug. 24. 15:36
 10/17 Basshunter5000 ***** válasza:
És ezt te el is hiszed? A Huawei van olyan márka mint a samsung. Sőt szeruntem még jobb is ha úgy n3zzük hogy a ssmsung mennyire optimalizálatlan telókat ad ki. (Tudom mivel nekem is samsungom van)
2013. aug. 24. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!