Jó telefon a samsung s5230?
Figyelt kérdés
a samsung s5230 jo telefon vagy inkább kp500-ast vegyek??? irjatok és ne kilyet h telefonguru mert nem leszek okosabb. saját vélemyénra vagyo kkiváncsi aki használt/használ ilyen telefont.2009. okt. 28. 16:10
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én is e két telefon közül választottam, mindkettő nagyon jó, csak tekinteni kell az árat is, és attól is függ hogy előfizetéssel vagy csak simán szeretnéd megvásárolni. A Samsung mellett döntöttem, mert rengeteg pozitívumot hallottam felőle és jobban tetszik a menü rendszere,az érintőceruzát pedig meg tudom hozzá külön venni, ha szükséges és árban is kedvezőbb egy év alatt ki is tudod fizetni. Ez főleg azok számára pozitívum akik saját maguk finanszírozzák.
Remélem hogy tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!