Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidra van olyan lopásgátló...

Androidra van olyan lopásgátlót ami? (többi lent)

Figyelt kérdés
Cerberushoz hasonló program érdekelne ami teljesen ingyenes és nem próbaverziós, vgyis ne kelljen megvennem. Amivel le lehet zárni a telefont meg ienek. Sajnos nekem nincs bankártyám amivel meg tudom vásárolni.((vagy a cerberust meg lehet úgy csinálni hogy ne legyen próbaverziós? ingyen legyen ameddig akarom!))

2013. aug. 16. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Az Avast ingyenes. Viszont a teljes tudását csak rootolt telefonon lehet kihasználni.Ahogy a Cerberusét is.
2013. aug. 16. 18:15
 2/6 A kérdező kommentje:
A root az nem probléma. De hogy tudom ezt megcsinálni avastal? :)
2013. aug. 16. 20:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Playon elolvasod az Avast képességeit.
2013. aug. 16. 20:48
 4/6 anonim válasza:
Advanced Mobile Care program tartalmazza és ezen kívül még sok más hasznos cuccot. Én is ezt használom és nagyon jó. Szerintem próbáld ki .
2013. szept. 1. 14:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Megnéztem Play-en és van egy kommentelő aki azt írja hogy A szolgáltató iszonyat mennyiségű szálát küld ki neki, valőszínű ezen program része nem ingyenes. Ebból mennyi igaz?
2013. szept. 2. 19:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Mert tudod nem akarok nagy költségeket költeni rá. Meg az a baj hogy másik telóról tudom csak megkeresni. Sajnos nincs másik telóm amivel hamar megbírnám keresni. :)
2013. szept. 2. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!