Szeretném függetleniteni a telefonomat. De elakadtam hogyan tovább? Sos. Aki tud kérem segítsen. és a lenéző kommentektől kíméljetek.
Itt az utasitás :
Nos hol is kezdjem? Talán a serial számnál ( Sorozatszám ) ami fontos a telefon kikódolásához
ezt a telón a *#06# -el hívhatjuk elő ez egy álltalában 15 számjegyű szám. (IDÁIG ELJUTOTTAM )
Innen nem értem h hova kell irni -> A serial számhoz ezt a 15 számot írjuk be, a Network listában ki keressük azt a szolgáltatót
amelykhez a telefon korlátozva van majd azt is beírjuk a network mezőbe.
ezután az opciókban kiválasszuk a Calc vagy Run opciót és kész is a kódunk.
Ha Nokia az áldozat a kód a következőhöz hasonlít majd: #pw+4654177116+1# meg vagy!
ezek után jön a függetlenítés! A Sim kártyát vegyük ki! Én nem mindíg veszem ki :)
A kettőskeresztet a # -el írjuk be, a p , w , + , karaktereket a * gomb töbszöri lenyomásával hívjuk elő
és várunk míg fix marad majd a következő karakter, a számokat azokat természetesen a számsoron adjuk meg,
az utólsó # kereszt lenyomása egyben az enternek felel meg! És jön az üzenet hogy korlátozás feloldva!
Jó szórakozást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!