Melyik a jobb az IPhone 4s vagy a Sony Xperia SP?
Figyelt kérdés
Jelenleg ott tartok, hogy új telefont kell, hogy vásároljak, ezt a kettőt néztem ki magamnak, csak nem tudok választani, az IPhone-ról sok jót hallottam már, meg az Xperiaról is. Kikötések a gyors kamera, meg a full HD videófelvétel.2013. aug. 16. 09:57
1/6 anonim válasza:
Sony Xperia SP olcsóbb, és többet tud. Gyorsabb processzor van benne, és több RAM, mindkettő fontos a gyorsaság miatt.
Képernyőfelbontás:
Sony: 1280x720
iPhone: 960x640
RAM:
Sony: 1 GB
iPhone: 512 MB
Processzor:
Sony: 1,7 GHz
iPhone: 1 GHz
WLAN:
Sony: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, Wi-Fi hotspot
iPhone: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot
2/6 anonim válasza:
#1 vagyok: Sony aksiban is jobb! Sony - 51 óra, iPhone - 45 óra.
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Hardveresen mindeképp Xperia SP, szoftveresen is jobb az Android, de alap dolgokra az iOS is pont ugyanolyan jó. iPhone 4S amiben mindenképp jobb: kamera és kijelző. Xperia SP is jó, nem arról van szó, de iPhone azért jobb nála.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat az SP-t választottam :D
2013. aug. 17. 01:02
6/6 anonim válasza:
És végül bevált az SP?
Most én is e két telefon között gondolkodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!