A sony ericsson v640i be ezt hogy lehet?
vagyis ha apukád keres, akkor más zenével szóljon, ha a barátod akkor is más zene?
mert azt úgy lehet (nekem w580i-m volt, de most összetörtem, szóval csak kb fejből mondom hogy kell:D), hogy : fájlkezelő - hangok (vagy zenék nem tudom már hogy volt írva) - rámész arra amit akarsz - egyebek (asszem így van kiírva) használat - kapcsolat csengőhangja vagy valami ilyesmi...és akkor kiválasztod a kapcsolatot (azaz embert) akihez hozzá szeretnéd rendelni a zenét :)
Nos:
Menü/Nevek/Rámész egy kapcsolatra/Lehetőségek/Kapcsolat mód./1x jobbra/Csengőhang/Hang/Kiválasztod a neked megfelelő csengőhangot/Kiválaszt/Mentés/Kész
Remélem érthető.. XD
V640i - Menü- Kapcsolatok- kiválasztasz valakit és Lehetőségek- Kapcsolat mód.- Kettőt jobbra- Csengőhang
vagy: a zenéid közt rámész egyre- Lehetőségek- Használat- Kapcs.csengőhang- és kiválasztasz valakit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!