Mi a véleményetek ezekről a telefonokról? Ti melyiket vennétek meg?
Na szóval ezekről a telefonokról lenne szó: Samsung galaxy S3, Samsung Galaxy S4 mini, Samsung galaxy mega
Mi a véleményetek ezekről a telefonokról? Melyiket vennétek meg ezek közül? és miért?
Szerintem kijelzőt illető preferenciáid eldöntik a kérdést. S4 mini a legkisebb aztán jön az S3, végül a Mega, amely nevéhez méltóan hatalmas. Ha szereted az élénk színeket, kontrasztos megjelenítést, akkor viszont egy SAMOLED-est kéne választanod, ezek közül egyedül Mega nem az. Aztán ott van a képpontsűrűség kérdése, amely a kép rajzolatát határozza meg, e téren az S3 a legjobb és Mega a legrosszabb.
Ezek közül - képpontsűrűség miatt - én az S3-at választanám. Ha van módod S3 LTE-set venni, vedd azt, mivel abban sima 1 GB-jával ellentétben 2 GB RAM van (másik kettőben 1.5)
ilyen idióta választ én még nemhallottam...
képpontsűrűség azaz ppi : Galaxy Mega->SGS3->SGS4
RAM: SGS3->Galaxy Mega->SGS4
Proci: SGS3: Snapdragon Quad core 1.4-1.5ghz
Galaxy Mega: Dual core 1.7ghz Krait
SGS4: Snapdragon Quad core 1.9ghz
Kijelző: SGS3: sAMOLED HD 720x1280
Galaxy Mega: Superclear LCD 720x1280
SGS4: sAMOLED fullHD 1080x1920
Kamera: SGS3-Galaxy Mega: 8MP
SGS4: 13MP (szerintem az s2-vel egyszinten van az s3, mondja ezt egy s2 tulaj:) )
Elülső kamera: Galaxy Mega 1.9MP
SGS3 talán 2MP
SGS4 2MP
S4es funkciókról nem beszélek, a felét portolják rootolt telókra is. most látom csak hogy miniről volt szó, de már nem írom át, egyszinten van a galaxy megával. kereskedelmi szempontból az sgs3 lenne a legjobb választás, ha kicsi kijelzős telefon kell akkor sgs4 mini, ha nagy akkor galaxy mega, ha meg a teljesítmény számít akkor sgs3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!