Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 15. 000-ért megéri egy HTC G1?

15. 000-ért megéri egy HTC G1?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz ebből jó állapotút találni és nagyon tetszik a QWERTY-je. A kamera nem érdekel, inkább az, hogy nem túl lassú e a telefon (pl. a menüben), illetve hogy a szoftver jól van e megcsinálva (a 2.1-es, asszem addig lehet frissíteni). Headset és töltő van hozzá. Személyes átvétel.

2013. aug. 15. 08:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Aki gyűjtő annak megér annyit, amúgy nem , már nagyon lassúnak számít főleg a kevés ram miatt, a piacon kapható legolcsóbb mobil is sokkal jobb nála
2013. aug. 15. 09:21
 2/13 A kérdező kommentje:
Tehát mindennapi használatra nem jó? Volt a kezemben egy hasonló specifikációjú telefon és a menüben folyamatosan működött, netezésre nem jó? Nem várok sokat tőle, van már egy Xperia Mini Pro-m, csak ez nagyon tetszik és hát most vagy soha. A szoftver 1.6-ig frissíthető?
2013. aug. 15. 09:50
 3/13 Csari Marci válasza:

Hát barátom kifogtad a világ legelső androidos telóját.:D

Ja és egyébként nem éri meg. 15 ért már veszel mondjuk SAMSUNG galaxy y meg ilyesmi azok jobbak higgy nekem 2008 as telefon a és 2010 óta nem árusítják szóval minimum 3 éves lehet. vegyél ilyen áron xperia mini t mondjuk vagy ilyenek ilyen telcsit 6000 ért veszel kb (g1 et) elavult op kicsi ram kicsi proci ennyiért nem éri meg.:) remélem segítettem!

2013. aug. 15. 11:39
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem kell Xperia Mini, már van Mini Pro-m. A QWERTY miatt kell elsősorban és mert ez újszerű, ebben a városban szerintem soha nem lesz még ilyen ajánlat. Tisztában vagyok a hardverrel, szoftverrel, hogy ez volt a legelső. Már tudom, hogy nem éri meg, de a kérdés, hogy mindennapi használatnál nem lassú? (a videókon úgy láttam, hogy folyamatos a működése és az egyik amerikai ismerősöm mutatott hasonló telefont, ami ugyanolyan gyors) Csak netezésre, zenehallgatásra használnám. Ennyi. Más tényleg nem nagyon kell.
2013. aug. 15. 12:28
 5/13 Csari Marci válasza:

Az előző vagyok.:D Mindennapi használatra nem jó szerintem zenére lenne jó netezésre semmiképp. szerintem még a zene lejátszó is befagyna na meg a qwerty ben megszakadhat a szalag és már nem lesz jó. a mini pro az jó kis teló nem tudom mért nem jó neked az.:D

de ha tényleg tetszik vedd meg. te döntésed csak tanács.:)

2013. aug. 15. 15:59
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem alkudj,mert 15k-t nem ér

Nem biztos,hogy kevés az a 192mb ram,mert lehet,hogy az 1.6 alig eszik valamit belőle,én azért 2008-as telefont nemvennék,de tetudod

2013. aug. 15. 16:52
 7/13 A kérdező kommentje:
Bizonyosan Nektek van igazatok, engem a QWERTY, meg a trackball izgat nagyon, folyamat nézem youtube-on és nem is annyira lassú, net közben is folyamatos a működés. Volt már Xperia X10 Mini Pro-m, az sem kibírhatatlan, de ennek több a RAM-ja.
2013. aug. 15. 19:26
 8/13 anonim ***** válasza:

attól még,hogy azt irják,hogy 192mb a ramja ,attól még nem annyi

pl.:a Huawei Y200-nak 256mb ramot irtak és 173 van benne,az iphone 3gs-nek 256-ot irtak és 176mb van benne

Nem átvernek,csak ennyi a felhasználható ram,mert a többi a rendszer működtetéséhez kell

2013. aug. 15. 21:23
 9/13 A kérdező kommentje:
Igen, azzal tisztában vagyok, de nyilván az X10 Mini Pro-ban sincs működéskor 128 MB RAM szabadon, igazából szerintem itt a kulcsszó megint az optimalizáció.
2013. aug. 16. 07:14
 10/13 anonim ***** válasza:
viszont a mai weboldalak több ramot igényelnek mint 2008ban, nem lesz elég a netezéshez a 192 mb
2013. aug. 16. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!