Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az iPhone...

Mi a véleményetek az iPhone 4ről? Szeretnék olyat venni alig használtan, mobilkereskedőtől, de még gondolkodom rajta. Szóval. Valaki elmondaná a tapasztalatokat?

Figyelt kérdés

2013. aug. 15. 00:55
1 2
 11/15 anonim válasza:
nekem van és imádom...minden jól működik rajta és nagyon gyors szerintem nagyon jó....:)
2013. aug. 16. 15:34
 12/15 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszod! :)))
2013. aug. 17. 03:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem attól függ, mikre használnád. De ha tényleg nincsenek vele olyan nagy igényeid,csak netezés, közösségi média, fényképezés, és az ára is barátságos számodra, akkor jó vétel is lehet.
2013. aug. 17. 11:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Koszi szepen neked is! :)
2013. aug. 17. 15:18
 15/15 anonim ***** válasza:
130e-nél azért van lényegesen olcsóbban is i4S pl a vaterán is ami nem kamu hirdetés. Személyes átvétel és, akkor le tudod ellenőrizni.
2013. aug. 17. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!