Evvanszprájt kérdése:
Hogyan lehet androidot frissíteni?
Figyelt kérdés
Szóval, Alcatel OT-991 telefonom van és(lehetőleg ROOT-olás nélkül)szeretném frissíteni rajta az androidot.
Nagyon hülye vagyok hozzá szóval minden adatot úgy írok ahogy látom :D
Firmware változat:2.3.6
Kernel változat:2.6.35.7
android-bld1@aclgcl-ubnt61 #1
Építési szám:GINGERBREAD
Válaszaitokat előre is köszönöm :)
2013. aug. 14. 22:39
1/3 A kérdező kommentje:
És még egy kérdés :D
Képernyőt hogy lehet lefényképezni?(Úgy mint pl.: számítógépen van a PrtSc gomb)
2013. aug. 14. 22:41
3/3 Csari Marci válasza:
Hát ha tényleg "hülye vagy hozzá" akkor ne kezd el mert akkor a szeretett készülékedel a kutya fog játszani. :) ROOT olás nélkül semmi fontosabb dolgot nem csinálhatsz a telefonnal mert az egy rendszergazda mód . nem egy app hoz is kell. ja és úgy tudod lefényképezni a képernyőt (:D) hogy megnyomod a power (bekapcsolás) és a hangerő szabályzó le gombot EGYSZERRE :D az én készülékemen működött szerintem tiéden is. Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!