Miért jó, ha van Wi-Fi egy mobiltelefonban?
Figyelt kérdés
Úgy értem mire jó? Mire lehet használni?2009. okt. 27. 23:15
1/6 anonim válasza:
Vezeték nélküli internet kapcsolatot lehet vele létesíteni. Magyarán ha közelben van egy wifi adó, tudod a jelszavát, akkor ha rácsatlakozol tudsz neteztni telóról.
2/6 anonim válasza:
wi-fi nélkül is lehet internetezni.. csak az nagyon drága
3/6 anonim válasza:
Ingyenes internetet biztosít a telefonon, megfelelő adó lefedettségében. De nagyon meríti a telefon akkumulátorát!
4/6 anonim válasza:
Ahogy az elöttem levő hozzászólok, is mondták, a wifi ingyenes internetezési lehetőséget biztosít a felhasználója számára, ha az egy wifiadó 100m - es körzetében helyezkedik el.. (általában: kávézók, szállodák stb.) Ha nincs lekódolva a wifijel, akkor bárki rácsatlakozhat készülékével, amennyiben meg le van kódolva, ugy már nem!
5/6 anonim válasza:
Ha pl. otthon WiFi-routered van, akkor az otthoni nethálózatra is rácsatlakozhatsz a telefonnal és ingyen netezhetsz a telefonodon...
Elég sok helyen van nagyvárosokban ingyen wifi-net, ez pl. arra is jó, hogy a drága GPS-es mobil helyett a Google-Map-ra tudsz csatlakozni és megnézheted a várostérképet, melyik utcába mennél...
Vagy "útvonalkereső" oldalra lépsz, nem kell térkép...
Én inkább WiFi-s mobilt vennék, mint GPS-s funkciósat, szerintem jobban használható.
Szerintem így a Skype is ingyen használható, ha egy másik wifi-s telefont hívsz fel, amire szintén telepítve van a Skype.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2009. nov. 12. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!