Miért csak töltővel együtt szervizeli a nokia a telefonokat?
Nemrég bevittem a telefonomat (Nokia E7) szervizelni egy T-mobil üzletbe, mivel nem tölt a telefon, de 100%, hogy nem a töltő a hibás. Vagy 7 ugyanilyen végű töltővel próbáltam és nem töltött (nokiással sem).
Nem vittem töltőt, mivel egy családtagom kettévágta (mert hülye volt és azt hitte, hogy az a rossz). A szervizes azt mondta, hogy csak hozzá tartozó töltővel együtt tudják elküldeni a Nokiához és majd ott szervizelik, de töltő nélkül át sem veszik.
150000 Ft-ért vettem a telefont, garancia már nincs rá, erre egy rohadt töltővel szarakodnak ezek a hülyék. Ez miért van? Egyértelműen a telefon a hibás, mért kérik az eredeti töltőt, ha annyira egyértelmű, hogy a telefon a hibás, hogy a dugó ahova be kell dugni a töltő végét kilazult és kiesett a telefonból...
Valaki nem tudja esetleg, hogy ez miért van? Érdemes a kettévágott töltővel megjelenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!