Vajon miért nem mukodik ios 7 beta verzio 100%-san? Lent tobb.!
Figyelt kérdés
iphone 4 készulékkel rendelkezem .frisitettem ios 7 beta 3-al de a paralax efektus nem mukodott hiába ki be kapcsoltam a beálitásokban. most ios 7 beta 5 van rajta de most sem megy. Meg tudná valaki mondani miért ?2013. aug. 12. 23:02
1/5 anonim válasza:
Mert béta verzió, nem végleges, benne van a nevében.
Fejlesztőknek, segítőknek adták ki.
Ha stabil kell, várd ki azt a pár hetet amíg meglesz a teljes verzió.
2/5 anonim válasza:
részletesen válaszolva a kérdésre nem is lesz iPhone 4-re és 4S-re sem, szóval ez a dolog nem a betának tudható be, hanem ezt csak az iPhone 5 és a következőek kapják majd meg(meg persze az ipod touch 5g).
3/5 A kérdező kommentje:
akkor egyatalan nem is lesz rajta ilyen ?
2013. aug. 12. 23:36
4/5 anonim válasza:
én bízok azért benne, de szerintem nem lesz, és kénytelen leszek lecserélni az i4-emet, bár ha esetleg jön az olcsóbb iPhone, akkor mindenképp áldozok rá, és megveszem.
5/5 anonim válasza:
Lesz ios 7 iphone 4 re.
Iphone 4 elotiek nem kapjak meg az ujj iost csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!