Valaki tud egy stabil 2.3.7-es androidot Xperia X8-ra?
Kicsit utánna néztem, de sajnos annyira nem értek hozzá.
Valami gingerbreadot írtak pár helyen hogy az jó.
Mi a véleményetek?
Azt is megköszönném, ha leírná valaki hogy hogy kell rárakni!:)
MiniCM7. Tulajdonképpen azonos a GingerDX-szel.
Egyébként a gingerbread magának a 2.3 androidnak a neve, függetlenül attól, hogy gyári vagy főzött.
Az xda developers oldalán találsz teljes leírást, root, recovery, bootloader-nyitás, kernelcsere és rom felrakás folyamatáról, meg persze mindent, amit le kell hozzá tölteni.
Ajanlom a GingerDX-et kezdo ROMnak mert nagyon stabil es van gyari kerneles valtozata. Ha megis kernelcsere mellett dontessz, akkor mindenkepp a nAa-14 kernelt hasznald es probald ki vele a Zencefil ROMokoat (rohadt gyorsak).
GingerDX telepitesi utmutato gyari kernelre: [link]
Továbbra is támogatom én is a gingert, valóban a legstabilabb, de mindenképpen érdemes custom kernellel, a stockkal már akadósabb.
Nekem az egyetlen bajom vele, hogy a 4.1 szolgáltatásait megszokva egy 2.3 nekem kevés. Az X8 hardverének viszont a 4.X már sok, tehát az ilyen romoknak már sok problémája van, ami egy átlagos felhasználót őrületbe dönt. Közepesen hozzáértő karbantartással viszont ezek is jól használhatóak.
Én az xperiaSOUL Generation 6 forrox és cosmos. A forrox gyári kernelre való a cosmos pedig főzött kernelre.
én ezt használom mert nagyon sok ram van szabad.
KB ha nem csinálok rajta semmit akkor 107-111 mb ram szokott szabad lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!