Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S3, vagy Sony...

Samsung Galaxy S3, vagy Sony Xperia Z?

Figyelt kérdés
A két telefon között nem tudok dönteni. Segítenétek?

2013. aug. 12. 15:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A Sonyt tényleg sokan fikázzák, de nem a Z-t konkrétan. Eyik telefon sem fagy, ha tudunk rá vigyázni. Gondolkodtam a nexus 4-en, de ugyan olyan árba van mint az s3, de kevesebbet tud...
2013. aug. 12. 19:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Annyival tud kevesebbet, hogy nincs benne semmi Samsung Feature. Én Sony-t azért nem vennék, mert pl. az Xperia S sem kapja meg a 4.3-at, holott elbírná röhögve, mert a 4.1 óta nem jött semmi hardverigényű változás, ott a példa a Galaxy Nexus-ra, azis megkapta a 4.3-t, pedig mikori készülék.. Ennyit jelent az, hogy Nexus-od van.

Nekem Note 2-m van, és még én is a 4.2-re várok.. Bár lehet, hogy rögtön a 4.3 érkezik majd.. De azis majd max fél év múlva. Szépen elhúzzák. Nekem Note 2-m van, és azt mondom, hogy a mostani nexus 4-re nem, de a következőre lehet lecserélném a Note 2-m, csak az S-Note alkalmazás miatt marad ez a telefon. Talán csak a Note széria jönne be ezekután, mert megfogott ez a tollas cucc.

S3-ból tényleg inkább LTE-t vegyél, mert 2gb ramot kapsz az 1 helyett. Ami már megéri, mert akkor tovább lesz életképes a telefonod, mivel pl. idén is a csúcskészülékekbe 2gb ramot dobáltak. A Sony is jó lenne, ha frissítene. De, ha a rendszer nem érdekel, vegyél S3 LTE-t, de a ram miatt.. hidd el, megéri azt választani akkor már. Én is lehet, hogy csak a következő utáni Note-t fogom megvenni, mert ez nagyon jó telefon. :)

2013. aug. 12. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!