Iphone 5, Iphone 5S, Androidos készülékek?
Nem voltam még apple termék tulajdonos, ez fontos.
Az érdekelne, hogy mik az apple termékek előnyei, valamint hátrányai? Hallottam olyat, hogy csak itunes-ról lehetséges a szinkronizálás, más programokkal nem, és olyankor törli a régebbi dolgokat, mennyire igaz ez? Ti miért vennétek meg, vagy miért nem vennétek meg az Iphone 5-öt, vagy esetleg megvárnátok az Iphone 5S-t, vagy pedig valami egyéb más Androidos készüléket ajánlanátok alternatívaként?
Kifejtettek válaszokat várok!
Köszönöm a segítségeteket!
Nehéz döntés ez, mert ugye most, ha az ember megvesz valamit, nem szeretne egy hamar váltani, értem ezt egy kb. 2 éves időszakra. Meg, hát a másik fontos dolog, hogy a pénzemért ne valami olyasmit vegyek, amivel aztán csak később a baj van, vagy esetleg nem úgy működik, ahogy kellene.
Ismerősöktől is kérdeztem, de egyik mondja az S4-et, a másik pedig, hogy várjam meg az 5S-t. Az első ismerősömnek jelenleg is samsungja van, a másiknak pedig 4S.
Nehéz a döntés.
Köszönöm mindenkinek a vélemények kifejtését.
A Samsungok tele vannak kényelmi funkciókkal, hangvezérléssel stb. (más kérdés fogod-e használni...). Egy bajom velük, az pedig a gagyi műanyag, ami bár használatnál úgysem tűnik fel. :)
Ráadásul pl. egy S4 még 2-3 év múlva is telefon lesz... az iphone-t kibontod, évek múlva is ugyanaz, szerintem az első hónapban megunnád (én tuti, szeretem mókolgatni a kicsikét). :)
Utolsó válaszoló, akkor kérlek téged is, fejtsd ki miben jobb az iOS az androidnál! :) Én csupa-csupa pozitívumot írtam a droidról több oldalban, hogy mit lehet droiddal, mit nem iOS-sel. Akkor írd le, kérlek, miben jobb az iOS, miben nyújt többet, mint pl. egy 30-40 ezer forintos androidos telefon.
Mert pl. konkrétan az iOS7 tökéletes android 4.1 koppintás, még az animációk is ugyanazok (persze nulla szolgáltatás természetesen). :DDDD
Az USA-ból kb 200 dollárért lehet rendelni. No meg persze a vízum készítésének díja, szállítási díj, regisztrációs díj kb ennyi, és máris ott vagy, h mindegy ha innen veszed.
Úgy érné meg ha kimennél Amerikába, és ott megvennéd $200 ért a telefont, ami kb 50 ezer forint :) Én iOS párti vagyok, abszolút, mert megbízható, minőségi, és telefon marad 3 év után is! unokatesómnak iPhone 3-ja (vagy 3g nem tudom:|) van, és iszonyat jó állapotban! Ügyel rá! Mikor is adták ki a 3-at? Na ez az ami telefonná tesz egy telefont!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!