Létezik német Lebara micro SIM kártya?
Azt hallottam, hogy Németországban lehet rendelni ingyen Lebara SIM kártyát. Viszont azt nem tudom, hogy csak normál SIM kártyát lehet, vagy esetleg micro SIM-et is?
Nagyon fontos lenne ezt minél hamarabb megtudnom. A Lebara német oldalán próbáltam utánanézni, de sajnos nem jártam sikerrel. A válaszokat előre is köszönöm!
Az összes Lebara sim úgy néz ki, hogy van a nagy, bankkártya-méretű, ebből tudod kitörni a mini-simet, és abból tudod kitörni a micro-t. Gyárilag be van metszve, kb ugyanakkora erőfeszités, mint a sima nagy kártyából a minit kirötni. Hollandiában és Németországban a legtöbb szolgáltató már igy adja a kártyáit.
Amúgy nem csak rendelni tudsz ingyen, de vannak üzletek, amiknek a kirakatán/ajtaján van egy Lebara logó. Ott tudsz kérni ingyen simet.
Én egyébként inkább az 5 eurós árú start kártyát választanám, 15 euró lebeszélhetőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!