Galaxy s4 mennyire váltja ki a pc-t, internetes böngészést tekintve?
Bocsi ha már volt ilyen kérdés de sehol nem találom...
A közeljövőbe szeretnék venni egy s4-et. Arra lennék kíváncsi, hogy ez a telefon mit tud internetezés terén?
Betölti rendesen az weboldalakat (gondolok itt a nem mobilra optimalizált oldalakra)
Azon az 5"-on mennyire lehet látni a weboldalt? nem kell mindig zoomolgatni?
A flash tartalmakkal mennyire küzd meg?
youtube-on viszi a fullhd-s videókat?
Ipaddal már neteztem huzamosabb ideig, és az teljesen elfogadható volt. A kérdés, hogy kis kijelzőn (5" (igaz, hogy fullhd)), illetve android alatt is lehet-e így, kompromisszumok nélkül netezni?
szerintem nem jó netezésre hosszabb távra
hiába FHD, nagyon kicsi a kijelző
nekem volt s4em de eladtam
:( ezt nem szívesen hallom.
és mondjuk egy note 2-n sem sokkal jobb a helyzet?
köszönöm az eddigi válaszokat!
Ha még nem írtál, és van s4-ed (de ha nincs akkor is!) kérlek írd le a véleményed, mindenki válaszára kíváncsi vagyok! köszi!
kipróbáltam mediamarktban, nagyon jó cucc! nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz. A weblapokat betölti egészképernyőre (igaz, baromi nehéz elolvasni a szöveget).
nagyon brutál kijelzője van (lehet be kell szerezzek egy olvasószemüveget netezéshez:))
Köszi a véleményeket/tapasztalatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!