Mi lehet a gond a Samsung Galaxy 3-ammal (GT-I5800), miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Azt csinálja, hogy hiába van feltöltve 15-25 perc aktív használat után kiírja, hogy akku le fog merülni... Jó esetben 10 perc múlva kapcsol ki, ha nem kapcsolom ki előbb én... Mind 2 esetben, visszakapcsoláskor mutatja a reális akku állapotot, de megint csak 15-20 percig jó és aztán újra "lemerül". A készenléti idővel nincs gond, magától nem sokkal, vagy nem is merül hamarabb. Előfordul, hogy az újraindítás után először nem jól mutatja az aksi állapotát, vagy bekapcsolás után egyből kikapcsol, de következő próbálkozásra megint a reálisat mutatja.
A készüléket majdnem 2 éve vettem újonnan, azóta nem volt semmi baja, szoftver sem lett frissítve.
2013. aug. 10. 22:05
2/3 A kérdező kommentje:
Mivel újraindítás után a reális állapotot mutatja, nem vagyok benne biztos, hogy az aksival van a gond. Azért köszönöm, én is erre gondoltam egy ideig, de belegondolva már nem vagyok benne olyan biztos. Más ötlet nincs?
2013. aug. 10. 22:26
3/3 anonim válasza:
Ha nem az akksi, akkor lehet, hogy szoftverhiba! Frissíteni nem ajánlott, mert a Samsungok frissítés után csak még hajlamosabbak lesznek a hibára! Szóval szerintem inkább cseréld le, amúgy is nemcsak szoftveresen, hanem hardveresen is már eléggé elavult telefon, 2 év alatt sokat fejlődtek a telefonok, olcsón tudsz venni újonann sokkal jobbat és gyorsabbat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!