Hogyan lehet rárakni a FIFA 13-at iPhone 4S-re?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a FIFA 13at ipa fajlkent az iphone.mob.org oldalról. Barátaim azt mondták hogy csak simán iTunessal kell atrakni, az oldalon pedig különböző pontok vannak amelyeket sorban kell teljesíteni.
Hogyan rakjam rá?
2013. aug. 10. 14:03
2/5 reptoid válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom megvenni mert nincs bankkartyam. Ha így letöltöttem ipa fajlkent akkor csak be kell húzni az iTunes/Alkalmazásokba a fajlt, feltelepiteni és kész?
2013. aug. 10. 14:28
4/5 anonim válasza:
de nem érted, hogy ez nem olyan, mint az android. előbb akkor csinálj jailbreak-et, majd telepítsd fel a megfelelő tweak-et, ebben nem segítek, majd utánnanézel, és utánna igen, behúzod a tört ipa fájlt iTunes-el.
5/5 anonim válasza:
Hello
Nemtudom,hogy jailbreakolt-e a telefonod ha igen ,ha nem akkor is jo ez a megoldás:
Töltsd le ezt:
-Install
-Ha jailbreakolt akkor az almás logos ˇuzletbol" töltöd le
Ha nem akkor a p-s ből
Aztán rámész a kis négyzetekre ,ottlesz az adott letöltött játék dupla katt és rámásolja iphone-ra és műkszik
Igy nemkell küzködni a szar itunes-szal,ja és a kinai vagy milyen betűktől ne ilyedj meg :)
Remélem tudtam segiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!