Sony xperia z vásárlás? (lent)
sokan azt hiszik,hogyha egy mobilszolgáltató reklámoz olyat,h "Minden mobil 0ft" akkor valóban ki hozhatják a boltból!
Itt egy példa..Telenornál tavaly akartam kihozni egy okos telefont!Így volt hirdetve"Minden mobil 0.ft"!Bementem elmondtam melyiket szeretném,közölte az illető,hogy ingyen nem vihetem ki a telefont az üzletből. Perkáljak le a telefonért 8000ft-ot+5000ft(Havidíj,következőnél jóvá írják)!Akárhogy számoltam az 13000ft ami sehogy sem lesz 0.FT! Nem hiába hirdetik így,így többen bemennek érdeklődni és érdeklődök háromnegyede még így is megveszi a telefont!Ez csak reklám ! Élőfizusan ha venni akarsz,kell személyi+közüzemi számla!Ha van valakinek tartozása másik mobilszolgáltatónál vagy éppen ott ahol van,addig nem vehet telefont amíg nem egyenlíti ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!