Kicseréli az Apple a telefonomat?
Figyelt kérdés
Van egy iphone 5 ös telefonom, es a töltője eléggé lötyög. Ha bedugom a telefonba nagyon óvatosan kell beállítani mert egyébként nem tölt, olyan mintha ki lenne lazulva. Próbáltam uj toltovel is, de ugyan ez a helyzet.
Ha bevisz en egy apple üzletbe akkor kicserélik ujra?
2013. aug. 10. 08:12
21/28 anonim válasza:
Bontatlan volt? Előtted bontották fel?
22/28 A kérdező kommentje:
Bontatlan volt, előttem bontották fel.
2013. aug. 11. 20:02
23/28 anonim válasza:
Van, hogy a Refurbished-et is újracsomagolják. Olvass utána.
24/28 anonim válasza:
Legközelebb meg ne legyél annyira baromira nagyképű, hanem fogalmazd meg értelmesen a kérdést!!
25/28 A kérdező kommentje:
Viszont az új iphone illatát imádom :) Baromira :)
2013. aug. 11. 21:18
26/28 anonim válasza:
Mondjuk szerintem meg az egész kamu . Nekem 4 napig volt a telefonom szervizben,mielőtt cserélték SMS-ben értesítettek,hogy mehetek érte, csak telefont kaptam ,dobozt nem és legjobb tudomásom szerint apple esetében nincs "refurbished" ,ugyanis nem javíthatják .
27/28 anonim válasza:
ma 22:11
Nincs? Akkor miért van az Apple-nek külön refurbished részlege a webshopban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!