Mire való a Stylus pen?
Itt mindig nagyon értelemsen válaszoltak nekem, gondoltam ezért teszem fel ezt a banális kérdést. Sok információt nem találtam róla. Lehet vele rajzolni, pontosabban bökni, eddig oké. És még mire jó egy stylus?
Van benne memória? Tud tárolni pár gesztust (két rövid és bejön valami stb)? Érdemes lenne venni a Nexus 7 táblagépemhez?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Nincs benne memória, arra jó, hogy pontosabban lehet vele dolgozni, mint a bumszli ujjaddal :)
Arra jó, ha leszedsz a tablet-re kézírásfelismerős billentyűzetet, és bekalibrálod a kézírásodhoz (megkéri a program, hogy rajzolj egy A betűt, és eltárolja, hogy ezentúl az lesz az A betű, és az összes karakterre végigkérdezi ezt, ez a kalibráció), akkor nem kell keresgélni a billentyűzeten a betűket, hanem úgy gépelsz, hogy egy kockába írogatod a szavakat.
A stylus tényleg arra van, hogy nyomkodd a kijelzőt, meg rajzolgass. Tárolni nem tud semmit, az a felhasználó dolga :)
Arra viszont figyelj, hogy a nexusnak kapacitív érintője van, tehát sima stylus nem jó hozzá! Illetve kapacitívben kapni olyan kiegészítőt, amit kesztyűre rakhatsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!