Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha lefagy egy Xperia Sola...

Ha lefagy egy Xperia Sola készülék, akkor azt hogy lehet újraindítani?

Figyelt kérdés
A gond az, hogy az aksi ennél a típusnál nem kivehető, ergo amíg le nem merül a fagyás után, addig totál használhatatlan. Van esetleg rá valami módszer, amivel újra lehet indítani a telefont? Sok más telefonnál láttam már olyat, hogy pl meg volt adva 3 gomb, amit ha egyszerre lenyomtam, akkor bejött egy szervizmenü szerűség.
2013. aug. 9. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:
A legtöbb Androidos mobilnál elég ha a bekapcsoló gombot lenyomva tartod amíg újra nem indul
2013. aug. 9. 16:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen ez volt az első, amit próbáltam, de sajnos semmi. Ez a 2. alkalom, hogy előfordult ez az eset. Az elsőnél megvártam, míg magától lemerül az aksi (kb 2 nap volt) és utána már be tudtam kapcsolni, de ugye elég kellemetlen a mai világban, ha valaki nem érhető el mobilon...
2013. aug. 9. 16:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Tartsd lenyomva a bekapcsológombot, és a Hangerő fel gombot, míg nem kezd sötétülni a kijelző. Ha elengeded, ki fog kapcsolni, ha tovább nyomod, rezzen egyet, és újraindítja magát.
2013. aug. 9. 16:46
 4/5 anonim válasza:
Sziasztok. Nekem is ugyan ez a problémám mint az eredeti kérdezőnek. Sajnos én is ugyan így vagyok ez már a 2. alkalom hogy lefagy és szintén nem tudok semmit sem csinálni a telefonnal. Megpróbáltam ezt a kikapcsológomb+ hangerő fel gombos módszert de sajnos nem vált be :( Esetleg valami más ötletet tudnátok javasolni ?
2014. jan. 4. 11:58
 5/5 Sefcsik Viktória válasza:
Én is ebben a problémába voltam de a második ötlet nekem bevált. vagyis kikapcsgomb+fangerősités. Köszönöm.
2015. júl. 24. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!