Sony E. Xperia SP milyen telefon? Megéri megvenni? :-)
Figyelt kérdés
Samsung galaxy acem van,volt,hónapok óta rossz volt,tegnap végleg felmondta a szolgálatot felteszem töltőre nem tölt,sokszor kikapcsolt magától,lefagyott,1x leejtettem képernyője is betört,igaz nem nagyon,azóta totál káosz volt.Anyuék mindig mérgesek ha telefonról van szó,azt mondták akkor kapok újat,ha ez totál elromlik.Nagyon tetszik az xperia Z telefon,viszont nagyon drága.. :/ az helyett találtam az spt. Megéri? :)2013. aug. 9. 12:27
11/20 anonim válasza:
Nem rossz telefon az sem, bár nekem annyira nem tetszik a WP... túl zárt, meg alkalmazás sincs olyan sok rá.
No meg nem lehet olyan sokoldalúan testreszabni, mint az androidot (minimálisan azért lehet, nem olyan, mint az iOS). Szerintem nem lesz vele gondod.
12/20 A kérdező kommentje:
heyhóóóó :p mégis meglett az Sp. :) megoldottuk,szerdán érkezik.:))
2013. aug. 12. 22:05
13/20 anonim válasza:
Na szupiiii! Gratulálok SP felhasználó testvér! :D
14/20 A kérdező kommentje:
Örülök,mint kismajom a banánnak. :))
2013. aug. 13. 10:04
15/20 anonim válasza:
Hehe, imádni fogod! A Galaxy Ace-hez képest meg picit fura lesz, hogy nem lesz lassú, meg nem akad... meg szép nagy kijelző. :P
16/20 anonim válasza:
Szerda este kérjük az első véleményeket :))
17/20 A kérdező kommentje:
Lesz beszámoló. :D :)
2013. aug. 13. 18:58
18/20 A kérdező kommentje:
Gyors beszámoló:IMÁDOM!! :D azok a színek..csodálatos az egész,nagy képernyő.Fantasztikus! :))
2013. aug. 14. 19:56
19/20 anonim válasza:
Hehe, használd egészséggel! Másabb "kicsit", mint az Ace, mi? xD
20/20 A kérdező kommentje:
hahi :D kicsit. :DD
2013. aug. 15. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!