Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az LG...

Mi a véleményetek az LG okostelefonokról?

Figyelt kérdés
már sokan mondták nekem hogy az LG okostelefonok nem megbizhatóak de most a ti véleményetekre vagyok kiváncsi!

2013. aug. 9. 07:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem sem megbízhatóak, nekem valahogy nem jönnek be. Ha Lg-t szeretnél abból nekem csak a Nexus 4 tetszik, de az tényleg jó telefon.

A többiről pedig a szubjektív véleményem, hogy csúnyák és nem tetszik a felületük.

Szerintem ne válassz Lg-t inkább sony vagy samsung.

Remélem segítettem, üdvözlettel Steevenson.

2013. aug. 9. 08:14
 2/4 Osynho ***** válasza:
A 4xHD, a Nexus 4 és az Optimus G nagyon jó telefonok, kiemelkedő ár/érték aránnyal. Viszont van egy pár olcsóbb készülékük, amit sokan szidnak.
2013. aug. 9. 10:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon jók az LG-k! Az újabbak persze. Az L-szériát pl. nagyon eltalálta. Bnőmnek L5-je van, isten telefon, szupergyors!
2013. aug. 9. 14:15
 4/4 anonim válasza:
az LG-T385 ritka szar!!!Egy ideig én is imádtam mert van rajta Wi-Fi de most azt nézem hogyan tudom tönkre tenni.Belassul, amikor valaki hív és sokáig nem veszed fel akkor lezárul és nem is tudod, ha fel akarod nyitni többször is megkell nyomni.Én kifejezetten utálom.De lehet hogy a másikak jók nem tudom.
2013. aug. 9. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!