Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Nokia telefonok jók?

A Nokia telefonok jók?

Figyelt kérdés

A mostani érintőképernyősök. Nekem tetszenek meg a rajta

levő oprendszer is. Esetleg milyen problémák voltak vele?

2013. aug. 8. 17:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem nagyon rosszak. El van maradva akármelyik másik gyártóhoz képest. Az új készülékeik bonyolultak, lassúak, és nem feltétlenül üzembiztosak mindig. Én többet nem vennék.
2013. aug. 8. 17:48
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Mostanában kezdi összeszedni magát a Nokia, de én nem vennék soha.
2013. aug. 8. 17:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
hát az én tapasztalatom alapján,nekem lumia 820asom van, nagyon jó minőségű a telefon,irdatlan gyors, hetente jönnek az új frissitések rá, a kamerája nagyon jó,ezen olvasok kottát, a tv-n vezeték nélkül ezen nézem a képeket,nagyon szép a kijelzö és a zenehallgatás is élvezetesebb rajta mint a konkurencián,az ingyen navigációt is használom sokat..szerintem jók..jobbak mint az általam tapasztalt más telefonok (samsung s advance, htc desire x,huawei y300 lg optimus 3d)néhány dologban azért különbözik a konkurens oprendszerektől és gyártóktól,le kellene írnod az igényeid a telefonnal kapcsolatosan,akkor el lehetne magyarázni miért lenne neked jó,vagy miért ne lenne az
2013. aug. 8. 17:49
 4/11 anonim ***** válasza:

El van maradva akármelyik másik gyártóhoz képest."

azért hülyeségeket ne írjunk.az ami egy Nokia telefonban benne van,másban nincs, és forditva, mindnek van elönye és hátránya. az elmaradást a konkurenciától nem ajánlott arra érteni hogy nem pakolnak feltétlen egy fullhd panelt egy 4,5 colos megjelenitöbe aminek semmi értelme...

történetesen a Nokia alkalmaz olyan kameratechnológiát amit más nem,olyan navigációs rendszert amit más nem,olyan plusz alkalmazásokat és szoftvereket amiket más nem, ő mutatta be elöször a beépitett vezetéknélküli töltést, és mindezt tavaly. szóval végiggondolandó ,mennyire van elmaradva.

2013. aug. 8. 17:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem nem érintőképernyős, hanem klasszikus nokiám volt (6234-es), az például nagyon strapabíró volt: többször is leejtettem véletlenül, 1x még a lépcsőn is lerepült, de sose lett semmi baja, működése is kifogástalan maradt.
2013. aug. 8. 17:51
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

És a vezeték nélküli töltésnek mi értelme? Semmi.

A kamerájukról meg most derült ki hogy csaltak a kampányban.

Nem azt kell nézni hogy a legdrágább Nokia milyen jó, mert annyiért már legyen is az, de egy 50 ezres Nokia fele annyit nem tud mint pl. egy Htc, egy Samsung vagy egy Motorola.

Irdatlan lassú, bonyolult az egész rendszer...

A 200 ezres lehet hogy jó, (bár az N97 bukását a saját bőrömön tapasztaltam meg sajnos)

de a C7 egy elképesztően rossz minőségű telefon.

2013. aug. 8. 17:56
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerettem a Nokiát egészen addig amíg el nem kezdték gyártani a Symbianos meg WindowsPhoneos telóikat.Azóta számomra elásta magát a Nokia.
2013. aug. 8. 17:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

symbianos? symbianos telefonok 2003 óta vannak, kb csak azt gyártott a nokia az ezredforduló után..

És a vezeték nélküli töltésnek mi értelme? Semmi.

neked semmi, nekem van,hogy hazajövök ás rárakom az asztalra mert bele van épitve és tölt. és a kocsiban is értelme van hogy nem lóg ki egy köldökzsinór a telefonból hogy töltsön,csak rárakom és heló. és ez egy kezdeti fejlesztés aminek el kell majd terjedni,speciel a starbucksban és néhány reptéren már csak ap ultra rakod a telefonod és tölt..ez az értelme.nem te mondod meg hogy valaminek "semmi" értelme nincs, ez számodra lehet releváns max.

A kamerájukról meg most derült ki hogy csaltak a kampányban.

az múlt évben volt, és senki ne várja hogy egy reklámban amit a tvk és csatornák hada lead, egy mobiltelefonnal fognak felvenni,ezzel kapcsolatban ha kicsit utánaolvasol a Nokia ki is adta a nyilatkozatát...

Nem azt kell nézni hogy a legdrágább Nokia milyen jó, mert annyiért már legyen is az, de egy 50 ezres Nokia fele annyit nem tud mint pl. egy Htc, egy Samsung vagy egy Motorola.

motorola 50ért? htct 50 alatt nem is veszel első épkézláb telefonjuk a desire x nél kezdödik. samsungról meg ne is beszéljünk,ahogy zabálja az UI miatt a hardvert és a középráas csodái pár hónap után belassulnak és gyüjtik a szemetet mint az atom, az anyagminöséget meg főleg ne emlitsük(tapasztalat....)a középkategória perpill legnépszerübb telefonja amerikában indiában az amazonon és egyre több helyen )spec vodánál is) a lumia 520. mert fejlettebb,ugyanoylan gyors 2D-ben mint egy felsőkategóriás lumia,néhány dolgot degradálva benne persze de nem viccből viszik mint a cukrot.ahogy az asha 501 sem viccből olyan kelendő,mert röhögve nyujt annyit mint egy lassuló kezelésre szoruló konkurens oprendszer ugyanabban az árkategóriában,és mégis meg tudod vele tenni ugyanazt.

Irdatlan lassú, bonyolult az egész rendszer...

a WP lassú?! még az iosnél is fürgébb, egy weboldal 3 másodperc alatt tölt be maxium, gps jelent 4másodperc alatt talál (az összes lumia kb)még a gépröl is sebesen másol rá az ember bármit, a netes feltöltésről nem is beszélve.

A 200 ezres lehet hogy jó, (bár az N97 bukását a saját bőrömön tapasztaltam meg sajnos)

200 ezres telefonja nincs is a nokiának...a lumia 1020 kezdőára 800 euro németbe..másutt 700, amerikába meg 300dolcsi 2 év hüséggel...

nem az ártól függ hogy egy telefon mennyire jó vagy mennyire nem,szoftveresen a kamerát és néhány hardveres képességet leszámitva az én 80.000es 820am ugyanazt tudja mint a 920, és 925...

de a C7 egy elképesztően rossz minőségű telefon.

a C7 pedig az egyik legjobb telefon volt mikor 2010ben megjelent ha jól tudom, máig naprakész és bírja a strapát egy átlagfelhasználónak.. nem tudom milyen értékrended van vagy mi alapján itélsz meg egy telefont de a fentiek korántsem nevezhetők megalapozottna. inkább néz ki úgy hogy volt 1-2 Nokia telefonod ami személy szerint a te igényeidnek nem volt megfelelő (de ha a c7 se jó akkor az már jelent valamit azért) ezért pedig nem a Nokia a hibás.. nem megvédeni akarom én sem de ha érvelsz ,akkor azt ésszel. amúgy ha már itt tartunk hogy reklámbotrány.. beszéljünk ezekről is?:

-apple samsung per oda vissza

-samsung lefizetések a szolgáltatóknál és a tesztereknél hogy azt mondják vegyék meg ezt és ne mást

-lg trollkodás egy samsung reklámban

és reggelig lehetne sorolni..szóval nem hiszem hogy egetrengető dolog lenne egy tavalyi reklám más szögből való felfogására alapozva elitélni egy gyártót. szerintem a többi érved sem mérvadó mert semmi alapja csak dobálózás..

2013. aug. 8. 18:12
 9/11 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is Nokiám van. Gyors, minden megy rajta ami kell, és a windows phone oprendszer még egyszer sem fagyott le.

Fél éves.

2013. aug. 8. 18:14
 10/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat

sokat segítettek ezekkel

:)

2013. aug. 8. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!