Milyen mobiltelefont javasoltok részemre?
Az eddigiek nem bírták a vizet, a leejtést, egyszóval a "rideg" tartási körülményeket. Olyan "utolsó" készüléket szeretnék, ami üzembiztosan kibírja mellettem a hátralevő időmben. Nem csúcskategóriás mobilt keresek, így az ára is mérsékelt kell legyen.
Használaton alapuló javaslatokat várok.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Se öröklét, se 89. tény, hogy sikeresen mindig rosszat választok. legutóbb lg-t. iszonyú strapának se volt kitéve,mégis kimúlt pont a garancia lejárta után ...nokiát már többen javasolták. nem high-tech kütyüt képzeltem,de egy light-os multifunkciós (fényképező, wifi,...) nem túl drágán(főleg ha részletre is lehetne kapni) jöhetne. mindenesetre köszönöm.
A kérdésem (milyen) valójában konkrét típusra vonatkozott, tehát azt szerettem volna, hogy akinek olyan használat során keletkezett tapasztalata van a mobiljáról, ami megfelelhet az általam írt kritériumoknak, azt ismertetné/írná meg válaszában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!