Mi a különbség az androidos és az okostelefon között?
Mennyivel tud többet egy androidos?
Meghalt a régi telefonom, nekem annyi a lényeg, hogy wifi legyen benne, meg telefonálni tudjak. Jó lenne egy Nokia C5-03-as? Vagy mennyivel tud többet egy androidos?
" mi bajod van? mit kötekedsz omg? ki szólt hozzád mondta valaki hogy kötekedjél? inkább hallgass. te is tuti valami szutyok androidfanboy vagy grat :'D"
Mi volt az, amivel kötekedtem? :) Tényleg érdekel.
Mi az, hogy fanboy? Hogy lehet rajongani egy eszközért? :D Azt használom, ami nekem jó, nem tartom családtagnak egyik tárgyamat se.
Akkor írok engedelmeddel, amikor akarok. Hogy neked nem tetszik, azt sajnálom (igazából egyáltalán nem hat meg :))
Nem értem miért személyeskedsz, de ez egyben a szegénységi bizonyítványod is. Várom a folytatást, ah marad a hangnemed, legalább jót mulatok rajtad. ;-)
Kérdéseim újra, nem kötekedésből:
- miért nem rugalmas szerinted az android?
- honnan veszed, hoyg 50 körül akar telefont venni a kérdező?
ma 15:49:
Érveid egyike se cáfolja a rugalmasságot. Várom a következőket. :)
Egy percig se állítottam, hogy tökéletes az android, mi több, nem is én hoztam fel, hanem a kérdező. Én csak annyit írtam, hogy rugalmas platform, amit, ha fejre álltok, se tudtok cáfolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!