Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mire jó egy tablet?

Mire jó egy tablet?

Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:
igazából híváson és sms-ezésen kívül mindenre, amire egy telefon :)
2013. aug. 7. 13:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Amit #1 írt, de nem értem ez hogy nem egyértelmű mindenki számára.
2013. aug. 7. 13:56
 3/7 A kérdező kommentje:
én azt nem értem hogy minek tablet ha van netbook/notebook és telefon is van
2013. aug. 7. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:
hogyha van pénzed, akkor legyen tableted is. amúgy nem teljesen, mert bár van 1-2 netbook, aminek nagyobb az üzemideje, de például ebben a legtöbb tablet veri őket, emellett tabletekben a beépítet 3G/LTE modul is elterjedtebb, mint mondjuk netbook-oknál(bár van 1-2).
2013. aug. 7. 14:19
 5/7 SzilKa ***** válasza:

Én pl a fürdőkádban netezek rajta épp :)

Kisebb, könnyebb, kézreállóbb, tovább bírja az akku, mint a note/netbooknál, de nagyobb képernyője van, mint a telefonoknak.

Filmezésre, levelezésre, ebook olvasásra, játékra a legjobb.

2013. aug. 7. 15:00
 6/7 anonim ***** válasza:
alacsonyabban van jóval az az összeg amitől megéri megvenni, mint a notebookoknál és nem is ugyanarra haszálod a kettőt
2013. aug. 7. 23:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Így van. Leginkább az ára, ami elterjedté tette. No meg a marketing, de ebbe ne menjünk bele.

Telefonnál nagyobb, így könnyebb kezelni, nagyobb felületet biztosít a tartalmaknak, legyen az weblap, játék, egyéb applikáció. Felhasználása az androidnak avagy az iosnek köszönhetően igen széleskörű, a windows-ost most hagyjuk, sőt igazából ha olcsóságról beszélünk, maradhatunk az androidnál. Nem tudom mit vársz a kérdéstől, hogy mindenki leírja mire használja? Jómagam reggel hírek olvasására, azonnal van, ingyen van, friss hírek, esetleg a reggeli 10 perces híradót is megnézem rajta. Ezzel vezérlek egy szintén android alapú eszközt, amit médialejátszónak használok, ezen szerkesztek pár táblázatot, a picasára ezzel töltöm fel a friss képeket, illetve ált. ezen is szoktam megtekinteni, esetleg másnak megmutatni (a HDMI kimenet ehhez jól jöhet). Ezen nézem meg az emailjeimet, facebookhoz is ezt használom, sőt a facebook chat applikáció leegyszerűsíti a kommunikációt a facebookon lévő ismerőseimmel. Néha használom skypera, hirtelen ennyi jutott eszembe. No persze ha elutazok, akkor alap, hogy velem van. Sokan olvasnak is rajta, én úgy gondolom erre még mindig egy e-book olvasó a legalkalmasabb, (már ha digitálisról beszélünk) így erre kindle-t használok.

A tablet jelenlétének a jogosságát nem lehet vitatni olyan érvekkel, hogy létezik már netbook, s notepad. Az érintőképernyő egy teljesen más világ, az androidról/ios-ről nem is beszélve. Persze lehet mondani azt, hogy megvoltunk nélküle. Nyilván igaz is ez az állítás, de megvoltunk áram nélkül is anno.

2013. aug. 8. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!