Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem ébresz a telefonom...

Miért nem ébresz a telefonom ha ki van kapcsolva északára? Hol kell beállítani, hogy akkor is ébreszzen ha kikapcsolom?

Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 12:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ha androidos a telefonod akkor kikapcsolt állapotban nem fog ébreszteni. Sajnos ez így van megcsinálva.
2013. aug. 7. 13:06
 2/17 A kérdező kommentje:
Windows 8-as a telefonom. Nincs esetleg valami alaklmazás erre? mert nem szeretem északára bekapcsolva hagyni.
2013. aug. 7. 14:04
 3/17 anonim ***** válasza:
Az okostelefon olyan mint a számítógép. Ha ki van kapcsolva, minden leáll. Semmi sem működik. Leáll az idő is. Csak bekapcsolásnál állítja vissza az időt is. Persze ezt te nem veszed észre. Egy szó, mint száz. Kikapcsolt állapotban nem fut rajta semmi. Megoldás repülő üzzemód. Ez tartalékra teszi a telefonod. Nem tudnak hívni, nincs internet, viszont az elindított alkalmazásokat futtatja. Vagy egy ébresztőóra. :)
2013. aug. 7. 14:21
 4/17 anonim ***** válasza:
Akármilyen egy telefon, még ha egyáltalán nincs rajta op. rendszer, akkor is ugyanaz a szitu: kikapcsolt állapotban nem csak ébreszteni nem tud, semmit se csinál! Ez olyan, mintha pl. úgy akarnál autót vezetni, hogy nem indítod be!
2013. aug. 7. 18:02
 5/17 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok! Komolyan mondom ez fáj! Kikapcsolt állapotban várod el, hogy bármit is csináljon??? Akármilyen okosteló, erre akkor sem képes egy se! Hogy lehet ilyen fárasztó kérdést feltenni, és az 1. válaszoló is hogy lehet ilyen gyökér, hogy az op. rendszerrel jön?!
2013. aug. 7. 18:08
 6/17 anonim ***** válasza:
A Nokia 3310esem kikapcsolt állapotban is ébresztett. :)
2013. aug. 7. 18:12
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves 18:08-as válaszoló: Nekem eddig az összes telefonom ébreszett, még a 10 évvel ezelötti telefonom is... Ha fáj a kérdés egyszerüen nem kell rá válaszolni! Miért ne lehetne ez kérdés, tudod az informatikusnak is azért van munkája, mert nem ért a gépekhez mindenki! Azért valaki nem gyökér mert nem tud valamit. Ha fárasztó a kérdés ne válaszolj,de minden esetre a te válaszodat is köszönöm.

Megint én vagyok! Komolyan mondom ez fáj! Kikapcsolt állapotban várod el, hogy bármit is csináljon??? Akármilyen okosteló, erre akkor sem képes egy se! Hogy lehet ilyen fárasztó kérdést feltenni, és az 1. válaszoló is hogy lehet ilyen gyökér, hogy az op. rendszerrel jön?!

2013. aug. 8. 07:50
 8/17 anonim ***** válasza:

"az 1. válaszoló is hogy lehet ilyen gyökér, hogy az op. rendszerrel jön?!"

A stílusodra nem reagálnék, magadat már minősítetted.

A technikai részre koncentrálva:

A régebbi "hagyományos" telefonok kikapcsolt állapotban sem "felejtették el" az ébresztő funkciót. Tehát a telefon - hiába kapcsoltad ki a kikapcsoló gombbal - ébresztett a megadott időpontban. Az újabb "okos" telefonok már nem ilyen "okosak". Egy androidos telefon "elfelejti" ezt a funkciót miután kikapcsoltad. Azért felejti el mert a ébresztő program az android APIt használja ami ugye nem fut kikapcsolt állapotban. Erre céloztam a magam botor módján amikor az operációs rendszert említettem.

2013. aug. 8. 08:56
 9/17 A kérdező kommentje:
Igen, így már nekem is világos. :) Én értettem az első válaszod is, köszönöm :D Sajnos vannak olyanok is, akiknek ez tetmészetes, és látod, gyökérnek nézik azt aki nem ért hozzá.
2013. aug. 8. 09:12
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem is neked ( a kérdezőnek ) szántam, hanem a nagy tudású "barátunknak".
2013. aug. 8. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!