Miért nem ébresz a telefonom ha ki van kapcsolva északára? Hol kell beállítani, hogy akkor is ébreszzen ha kikapcsolom?
Köszönöm a válaszokat!
Kedves 18:08-as válaszoló: Nekem eddig az összes telefonom ébreszett, még a 10 évvel ezelötti telefonom is... Ha fáj a kérdés egyszerüen nem kell rá válaszolni! Miért ne lehetne ez kérdés, tudod az informatikusnak is azért van munkája, mert nem ért a gépekhez mindenki! Azért valaki nem gyökér mert nem tud valamit. Ha fárasztó a kérdés ne válaszolj,de minden esetre a te válaszodat is köszönöm.
Megint én vagyok! Komolyan mondom ez fáj! Kikapcsolt állapotban várod el, hogy bármit is csináljon??? Akármilyen okosteló, erre akkor sem képes egy se! Hogy lehet ilyen fárasztó kérdést feltenni, és az 1. válaszoló is hogy lehet ilyen gyökér, hogy az op. rendszerrel jön?!
"az 1. válaszoló is hogy lehet ilyen gyökér, hogy az op. rendszerrel jön?!"
A stílusodra nem reagálnék, magadat már minősítetted.
A technikai részre koncentrálva:
A régebbi "hagyományos" telefonok kikapcsolt állapotban sem "felejtették el" az ébresztő funkciót. Tehát a telefon - hiába kapcsoltad ki a kikapcsoló gombbal - ébresztett a megadott időpontban. Az újabb "okos" telefonok már nem ilyen "okosak". Egy androidos telefon "elfelejti" ezt a funkciót miután kikapcsoltad. Azért felejti el mert a ébresztő program az android APIt használja ami ugye nem fut kikapcsolt állapotban. Erre céloztam a magam botor módján amikor az operációs rendszert említettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!