0. facebook.com leveszi a pénzt?
Figyelt kérdés
Mindig másmennyit vesz le van hogy nem is vesz le (megnéztem, hoyg ha csak simán behozom a telefonon vesz e le és vanhogy 18 forintot... van hogy 0ft-ot!) Most pl. 26 ft-ot vett le csak azért hogy behoztam a 0. facebook.com-ot. Kb. augusztus 1-je óta csinálja. Változott valami a Domino díjcsomagban ami ezt befolyásolja vagy mi? A telóm nem okostelefon mgé wifi sincs benne Nokia 5130 :D2013. aug. 7. 10:01
1/7 A kérdező kommentje:
És nem jelenít meg képeket és eddig soha nem vett le semennyit! Mielőtt jönnétek ezzel...
2013. aug. 7. 10:02
2/7 anonim válasza:
Nekem volt h 500-at kapott le. Ne próbálkozz vele szerintem.
3/7 anonim válasza:
Ismerőseim akik a 0.facebook-ot használják,nekik nem vesz le pénzt,sőt olyankor meg pláne nem mikor nincs pénz a kártyájukon és Dominosok!
4/7 anonim válasza:
Nem szabadna neki, csak vigyázz mert ha képet vagy posztot nézel meg az már vehet le pénzt.
5/7 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak behoztam magát a főoldalt és levette. Pedig csonkra lebutított változat megy rajta . :D
2013. aug. 7. 10:24
6/7 anonim válasza:
Nekem is folyamatosan vonja mostanában, pedig nem állítottam át semmit. Amikor bementem megkérdezni, hogy mi lehet a baj, a nő azt mondta "azt mi is szeretnénk tudni". Szuper! XD :D Nekem is, ma is levont már egy rakat pénzt, pedig nem csináltam semmit, csak beléptem.
7/7 A kérdező kommentje:
CSinálhatnánka valamit már :D
2013. aug. 16. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!