Én Sony párti vagyok, de még én is elismerem, hogy Samsung SIV sokkal jobb a Z-nél
2013. aug. 7. 00:24
2/11 anonim válasza:
S4 a jobb, de a Z-re se lesz panaszod. Az tuti, hogy a Z jobban néz ki!:))) (Nálam ez is számít, hogy ne szappantartofon legyen nálam!:))
2013. aug. 7. 00:36
3/11 anonim válasza:
Ha kell a vízállóság, akkor Z, másképp az S4.
2013. aug. 7. 00:44
4/11 anonim válasza:
Mindenfelekeppen az s4-et javaslom. A vizalossag meg tok hulyeseg.. annyi h raesik par csepp azt csa nem lesz semmi baja.. de ha mar beleejtened a vizbe ott mar bajok lennenek. Na mindegy az s4 ilyenekbe h gyorsasag meg amiket leirtal mindbe jobb mint a Z. Vedd meg vegyel hozza egy Beats fejest es megjobban feldobja az elmenyt :)
2013. aug. 7. 02:19
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, akkor mindenképp S4.
Megy mindenkinek a zöld kéz.
Azt se tzdtam hogy a Sony vízálló XD
2013. aug. 7. 02:58
6/11 anonim válasza:
A Sony kinézetre szép, de ha a hardvert nézzük.. talán a Nexus 4 körül van tudásilag. Az S4 sem csúnya, és az S3-nál nekem jobban tetszik. :D
2013. aug. 7. 04:49
7/11 anonim válasza:
Ha annyira telefonfüggő vagy hogy még a fürdőkádban is fácsézol a telón akkor Xperia Z.Minden más esetben a Galaxy S4.Mindenben jobb a Z-nél.
2013. aug. 7. 08:42
8/11 anonim válasza:
Legalább annak nézz már utána, hogy miket beszélsz. Az írásod 80%-a hülyeség. 1. A Sony Z 1 méter mélyen 30 percet kibír. 2. A maradék 20% igaz, hogy jobb az S4 tudásilag. 3. Beats... már rég elmúlt április 1.
2013. aug. 7. 10:19
9/11 anonim válasza:
# 4
Beats fejest az vesz aki hülye, és látja, hogy drága, akkor biztos jó. Ugyanis eléggé trágyául szól, csak legfeljebb nem hallod.:)
Főleg, hogy egy Senheiser agybadugós füles 10x akkora élmény törtrész pénzért...:) Sőt Senheiserből van fejes is, ami jobban szól mint egy Beats.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!