Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia L vagy Optimus 4x HD?

Xperia L vagy Optimus 4x HD?

Figyelt kérdés

az xperia mellett szól, hogy új telefon, kapni fogja a frissítéseket, míg az LG nem, viszont annak nagyobb a pixelsűrűsége

hardverileg azt olvastam, hogy az L hozza a 4x szintjét

2013. aug. 6. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:
LG. Jobb támogatást kap, és a hivatalosan vége is a támogatásnak, a cyanogenmod hivatalosan támogatja. Szóval jó sokáig a legfrissebb droid lesz rajta. Ez az L -ről nem mondható el.
2013. aug. 6. 13:01
 2/7 A kérdező kommentje:
a cyanogenmod támogatja, de rootolás miatt garit vesztek, arra egyelőre nincs szükségem köszönöm. de az L-ről miért ne lenne elmondható, hiszen még új telefon.
2013. aug. 6. 15:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Root nem egyenlő a grai vesztéssel. Az L pedig a sony szar támogatása miatt nem jó. 2x vettem sony -t, és 2x szívtam meg. Soha többet.
2013. aug. 7. 09:07
 4/7 A kérdező kommentje:
mintha nem ezt írtad volna az előbb, hogy az LG-re is megszűnik a támogatás, pedig azért az egy felsőbb kategóriájú telefon, az L-re még legalább fog érkezni frissítés
2013. aug. 7. 09:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól mert érkezik rá frissítés még enm lesz jó a szoftvere. Kérdezd meg az xperia p tulajokat, hogy tudnak a legfrissebb szoftverral telefonálni? Vagy az xperia u, sola, go tulajokat. Biztos a többi sony is hasonlóan szar, de csak ezeknek olvasom a hozzászólásait. Az lg vel nincs iylen gond. De vedd azt, amlyiket akarod. És ahogy látom az L -t akarod.
2013. aug. 7. 15:02
 6/7 A kérdező kommentje:
anyukámnak xperia p-je van, legfrissebb szoftverrel és semmi baja nincsen.. (szoktam eleget tapizni)
2013. aug. 8. 09:37
 7/7 A kérdező kommentje:
de ebből nem azt kellett volna leszűrnöd, hogy az L-t akarom, csak mert az elején valami olyasmit írtál az LG-ről, (a jobb támogatás) hogy azt nem hagyhattam szó nélkül :D a többi hozzászólás meg mind ebből az elsőből következik
2013. aug. 8. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!