Érdemes e jailbreakelni?
Figyelt kérdés
Iphone 3g 8gbos telóm van,
garancia persze már nincs rajta, érdemes e jailbreakelni hogy tobb funkció elérhetővé váljon vagy túl agy a kockázat?
és sima restoral a jailbreak visszaállítható?
2013. aug. 5. 19:50
1/5 anonim válasza:
érdemes, ha nincs már garancia. Ez olyan mint az androidnál a root. A jailbreakelés nem kockázat, csak ne túrj bele a rendszerfájlokba és nem lesz baj
2/5 anonim válasza:
szerintem érdemes. 3G már alapból túl keveset tud, legalább háttérképet beállítása miatt például én jb-elném, ha nekem lenne. persze túl sok plusz dolog nem fog ettől lenni, illetve tény, hogy oda kell figyelned, hogy mindenképp ios 4.x.x-es tweak-eket tegyél fel, különben fura dolgokat csinálhat, összeomlik stb. természetesen ebben az esetben restore visszaállítható az tiszta rendszer.
3/5 A kérdező kommentje:
értem köszönöm a VÁLASZOKAT!
2013. aug. 5. 19:59
4/5 anonim válasza:
első vagyok, esetleg adnál nekünk egy-egy zöld kezet? mert kezdek egyre jobban lefele zuhanni százalékban
5/5 A kérdező kommentje:
adtam már :)
2013. aug. 5. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!