Nokia N9 memóriakártya. Mi a teendő? :/
van egy nokia n9-em 64 gigás, de valahogy nem érzékeli benne a memóriakártyát... ugye kicserélni sem tudom mert bele van építve... a telefon kiírja hogy 64 ből 63 giga szabad, de csak az alap telefonmemóriát érzékeli... :/ usb-vel bedugtam a gépbe, és a gép is csak az alap 100kb-s telefonmemóriát érzékeli... :/ mi lehet a baj?
jah és formázni is csak azt a 100kb-ot tudom :/
Ha kivehető a tartó akkor valódi lesz.
Egy másik telefonnal lesd meg a telefon QR vonalkódját a menüben. Ki fogja írni a product kódot.
Ez alapján szedd le a gyári programot és tedd fel újra nokiaflasherrel.
Ha nem lesz jó akkor szerviz.
A beállításokban bemész az infóba.
Ott lesznek a telefon adatai, firmware, stb. Mellette egy QR kód. Azt le tudod olvasni egy másik telefonnal, ki fogja írni az IMEI-t, product kódot meg egyebeket.
bemegyek a beállításokba és ott van :
-user profiles
-flight mode
-phone ---->> ezen belül: network selection, pen calibration, phone settings,network settings,security settings,és restore factory settings
-call settings
-connectivity
system switch
és Wifi
:/
Ha nincs benne SD lik akkor nem. A wifit meg próbáld ki, így látatlanban tudja fene...
De ne fűzz hozzá nagy reményeket, nem lesz hosszú életű készülék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!